Telecom nodig in Herstappe?

Op zoek naar een telecom of telefooncentrale in Herstappe? Dan bent u bij JOJO SYSTEMS aan het juiste adres! Wij zijn dé telecom specialist in Herstappe.

Kiest u voor een vaste telefooncentrale of een telefooncentrale in de cloud voor uw bedrijf in Herstappe?

Ook telefonisch wilt u uw klanten en leveranciers zo professioneel mogelijk te woord staan. Met behulp van de juiste technologie verloopt uw telecommunicatie en klantenonthaal in uw bedrijf in Herstappe vlekkeloos.

Welke mogelijkheden zijn er op vlak van telecom?

  • Vaste telefooncentrale: De telefooncentrale staat op uw locatie en er worden vaste toestellen geplaatst waarmee u kan telefoneren. Integratie met bestaande systemen mogelijk.
  • Cloudtelefonie: Met een telefooncentrale in de cloud kan u vanop eender welke locatie (kantoor, thuiswerk, flexwerkplek). U logt in op een handige interface waar u toegang heeft tot alle functionaliteiten en telefoonboek. Telefoongesprekken voeren doet u via uw pc, gsm of tablet. Bij cloudtelefonie betaalt u per gebruiker. Bepaalde integraties met andere systemen zijn mogelijk.

Welke telecom oplossing is de beste voor uw bedrijf in Herstappe?

Of u nu voor een vaste telefooncentrale of een telefooncentrale in de cloud kiest, beide systemen zorgen ervoor dat uw telefonisch onthaal professioneel verloopt. Zo kan u zich volledig blijven concentreren op uw bedrijf in Herstappe.

De experts van JOJO Systems brengen eerst uw noden in kaart tijdens een grondige analyse. Vervolgens krijgt u een gedetailleerd advies en voorstel voor de oplossing op maat van uw onderneming in Limburg.

Meer info over vaste telefonie en cloudtelefonie
Telecom in Herstappe

Koppel uw telecom met uw andere beveiligingssystemen in Herstappe

Bij JOJO Systems zijn we gespecialiseerd in het integreren uw vaste telefooncentrale of cloudtelefonie met andere systemen. We willen namelijk op elk vlak een totaaloplossing aanbieden voor uw bedrijf in Herstappe. Met behulp van onze telefoonoplossingen en koppeling kan u er zeker van zijn dat uw onderneming efficiënt is en blijft.

Vraag uw gratis telefonie-analyse aan
Contact