Krijg meer veiligheid door de combinatie van videofoon en camerabewaking

Onze camerabewaking en videofoon werken perfect samen voor jouw veiligheid en gemak. Met de videofoon bekijk je op afstand je eigendom, terwijl de camerabewaking je laat zien wie er voor de deur staat. Zo geniet je van totale controle en gemoedsrust, waar je ook bent. De perfecte combinatie voor een veilige en comfortabele leefomgeving!

Contacteer ons

Virtueel oog op afstand

Met camerabewaking en je app op je GSM, houd je altijd een vinger aan de pols. Of je nu op afstand bent of lekker ontspannen in je zetel of bed ligt, je kunt op de camerabeelden zien wat er gaande is. Zo kun je proactief de juiste beslissingen nemen, zoals het verwittigen van hulpdiensten, zonder dat je zelf rechtstreeks de confrontatie hoeft aan te gaan.

Schrik inbrekers af

Beveiligingscamera's hebben een afschrikkend effect op mogelijke inbrekers, waardoor jouw eigendom beter beveiligd is. Zichtbare camera's communiceren dat jouw huis beschermd is en elke beweging wordt vastgelegd. Dit ontmoedigt inbrekers en vergroot de kans op het identificeren en opsporen van daders bij een inbraak.

Verbeterde beeldkwaliteit

Nieuwe generatie camera's bieden scherpere beelden, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. Hoge resolutie zorgt voor duidelijke details, essentieel bij het identificeren van verdachte personen of voertuigen. Betrouwbaar en effectief voor jouw veiligheid.

Alles bij de hand

En het beste van alles is dat je alles bij de hand hebt. Wanneer er iemand aanbelt, ontvang je een oproep op je gsm. Zo kun je zelf beslissen of je deze persoon binnenlaat. Je kunt de persoon zien, ermee communiceren en eventueel de deur of poort openen. Zelfs de postbode binnenlaten is geen probleem. Met handige apps heb je volledige controle over de toegang tot je huis, kun je deuren vergrendelen en ontgrendelen, en zelfs tijdelijke toegangscodes delen met vertrouwde personen. Bovendien kun je waar en wanneer je wilt naar realtime en/of opgenomen beelden kijken.

Ontdek gemak én veiligheid: slimme deursloten en poortsturing

Slimme deursloten en poortsturing bieden geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals toegangscontrole op afstand via een smartphone-app. Zo controleer je de toegang tot je huis, ver- en ontgrendel je de deuren of poorten en deel je tijdelijke toegangscodes met vertrouwde personen. Dit vermindert het risico van verloren of gestolen sleutels en biedt een hoger niveau van controle over de toegang tot de woning.

Contacteer ons
Contact