JOJO Systems, de ideale partner voor uw bedrijf, organisatie, winkel, zaak of magazijn

Uw beveiliging en telecom in veilige handen bij JOJO Systems

Uw bezoekers, leveranciers en medewerkers vlot en professioneel kunnen ontvangen. Daar streeft u toch ook naar als onderneming? Met de oplossingen voor beveiliging en telecom van JOJO Systems zorgt u er niet enkel voor dat uw organisatie optimaal beveiligd is, maar zal uw dagelijkse werking ook vlotter verlopen. En dat levert uw organisatie het volgende op:

Vlot en veilig

Bezoekers, leveranciers en medewerkers kunnen vlot en comfortabel binnen dankzij het toegangsbeheer. Dat maakt het aangenaam werken en zorgt voor een gevoel van veiligheid en stabiliteit.

Productiever werken

We zorgen ervoor dat uw investeringen een meerwaarde bieden aan uw organisatie. Daarom doen onze experts eerst een grondige analyse van de huidige situatie en worden de noden nooit uit het oog verloren.

Eenvoud in beheer

Maak het uzelf zo eenvoudig mogelijk en zorg voor beveiliging en telecom die eenvoudig te beheren zijn.
Heeft u toch nog een vraag? Dan staat onze helpdesk met de glimlach voor u klaar.

Hoe gaat beveiligingsspecialist JOJO Systems tewerk?

  1. Experts van JOJO Systems analyseren de situatie in en rondom uw bedrijf, winkel of magazijn en werken een voorstel tot beveiliging op uw maat uit.
  2. Na goedkeuring van de offerte komen onze gedreven en ervaren techniekers uw nieuwe systeem plaatsen. U ontvangt uiteraard ook de nodige info over uw camerabewaking, inbraakalarm, branddetectie, toegangscontrole, telecom, tijdregistratie of videofoon.
  3. Ook na verkoop staan we met de glimlach voor u klaar. Heeft u een vraag over uw systeem? Wij helpen u graag verder vanop afstand of ter plaatse. Er is steeds een technieker aanwezig voor u. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Klaar om te ontdekken wat we voor u kunnen doen?

Vraag uw vrijblijvende analyse aan
Contact