Beveiliging woning particulier

Voorzie uw woning of appartement van de juiste beveiliging

Beveiligingsspecialist JOJO Systems voorziet woningen en appartementen in Limburg al meer dan 35 jaar van geïntegreerde beveiligingsoplossingen. Degelijke systemen en een uitstekende service op maat. Zo hoort dat toch?

Waarom kiezen voor beveiligingsspecialist JOJO Systems?

Veiligheid op maat

U veilig voelen in uw eigen woning is het allerbelangrijkste. Een degelijke beveiliging helpt daarbij. De experts van JOJO Systems helpen u met een grondige analyse zodat u zeker bent van een oplossing op uw maat, zonder overbodigheden.

Meer comfort

Kijken wie er aan de deur staat, uw alarm inschakelen of uitschakelen, camerabeelden raadplegen. Het kan allemaal vanop afstand met behulp van een handige app. Onze missie: het u zo comfortabel mogelijk maken.

24/7 service

Ook na aankoop staan we steeds met een glimlach voor u klaar. JOJO Systems kiest er bewust voor om enkel woningen en appartementen te beveiligen in Limburg. Zo kunnen we een snelle topservice garanderen, elke dag opnieuw.

Hoe gaat beveiligingsspecialist JOJO Systems tewerk?

Experts van JOJO Systems analyseren de situatie in en rondom uw woning of appartement en werken een voorstel tot beveiliging op uw maat uit.

Na goedkeuring van de offerte komen onze gedreven en ervaren techniekers uw nieuwe systeem plaatsen. U ontvangt uiteraard ook de nodige info over uw camerabewaking, inbraakalarm, branddetectie of videofoon.

Ook na verkoop staan we met de glimlach voor u klaar. Heeft u een vraag over uw systeem? Wij helpen u graag verder vanop afstand of ter plaatse. Er is steeds een technieker aanwezig voor u. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Vraag uw gratis analyse aan
Contact