Speel op zeker met de geïntegreerde bewakingscamera’s van JOJO Systems

Bewakingscamera’s die de beveiliging van uw woning of bedrijf in Limburg verhogen

Zowel thuis als in uw bedrijf wilt u weten wat er zich buiten op uw terrein afspeelt. U kan een oogje in het zeil houden met strategisch geplaatste bewakingscamera’s.

En daarvoor bent u bij beveiligingsspecialist JOJO Systems aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van geïntegreerde camerasystemen voor woningen en bedrijven in Limburg.

Wilt u ook bewakingscamera’s voor uw woning of bedrijf? Vraag uw gratis analyse aan, onze experts doen de rest!

De voordelen van een geïntegreerd camerasysteem

Bewakingscamera’s zorgen niet enkel voor bewaking van uw woning of bedrijf, maar kunnen voor veel meer zaken ingeschakeld worden. Er zijn steeds meer functionaliteiten voor bewakingscamera’s beschikbaar en dat biedt een meerwaarde voor u.

Met behulp van artificiële intelligentie kunnen wij elke camera programmeren zodat u meer kan doen dan enkel aan inbraakpreventie (zoals bijvoorbeeld het productieproces bewaken bij bedrijven).

Geïntegreerde bewakingscamera’s kunnen drie functies vervullen:

  • Observatie: u merkt meteen wanneer er iets mis is.
  • Herkenning: onze slimme bewakingscamera’s kunnen geprogrammeerd worden om specifieke situaties te herkennen en u op voorhand te waarschuwen.
  • Identificatie: onze camera’s geven een helder beeld en kunnen op die manier personen en problemen duidelijk identificeren.

Bewakingscamera’s plaatsen? Start met een goede voorbereiding

Bij het installeren van bewakingscamera’s voor woningen of bedrijven is een goede voorbereiding van groot belang. Onze experts analyseren eerst uw situatie: wat zijn uw noden en wensen? Ze houden daarbij steeds rekening met volgende vragen:

  • Welk camerasysteem is voor u het meest interessant?
  • Welke mogelijkheden zijn er?
  • Wat is uw budget?
  • Wenst u gebruik te maken van terreinbewaking?
  • Zullen de camera’s dienen voor inbraakpreventie, procesbewaking of iets anders?
  • Kunnen we uw bewakingscamera’s integreren met andere systemen?

Na een grondige analyse van uw camerabehoefte werken onze adviseurs een advies op maat van uw woning of bedrijf in Limburg uit. U mag een duidelijke en gedetailleerde offerte verwachten.

Contacteer me over camerabewaking
Contact