Optimale bereikbaarheid met vaste telefonie of cloudtelefonie

Kiest u voor een vaste telefooncentrale of een telefooncentrale in de cloud voor uw bedrijf?

Ook telefonisch wilt u uw klanten en leveranciers zo professioneel mogelijk te woord staan. Met behulp van de juiste technologie verloopt uw telecommunicatie en klantenonthaal in uw bedrijf in Kinrooi vlekkeloos. 

Welke mogelijkheden zijn er op vlak van telecom?

  • Vaste telefooncentrale: De telefooncentrale staat op uw locatie en er worden vaste toestellen geplaatst waarmee u kan telefoneren. Integratie met bestaande systemen mogelijk.

 

  • Cloudtelefonie: Met een telefooncentrale in de cloud kan u vanop eender welke locatie (kantoor, thuiswerk, flexwerkplek). U logt in op een handige interface waar u toegang heeft tot alle functionaliteiten en telefoonboek. Telefoongesprekken voeren doet u via uw pc, gsm of tablet. Bij cloudtelefonie betaalt u per gebruiker. Bepaalde integraties met andere systemen zijn mogelijk.

Welke telefooncentrale is de beste oplossing voor uw bedrijf?

Of u nu voor een vaste telefooncentrale of een telefooncentrale in de cloud kiest, beide systemen zorgen ervoor dat uw telefonisch onthaal professioneel verloopt. Zo kan u zich volledig blijven concentreren op de doelstellingen die u als bedrijf voor ogen heeft.

De experts van JOJO Systems brengen eerst uw noden in kaart tijdens een grondige analyse. Vervolgens krijgt u een gedetailleerd advies en voorstel voor de oplossing op maat van uw onderneming in Kinrooi.

Koppel uw telefooncentrale met uw andere beveiligingssystemen

Bij JOJO Systems zijn we gespecialiseerd in het integreren uw vaste telefooncentrale of cloudtelefonie met andere systemen. We willen namelijk op elk vlak een totaaloplossing aanbieden voor uw bedrijf in Kinrooi. Met behulp van onze telefoonoplossingen en koppeling kan u er zeker van zijn dat uw onderneming efficiënt is en blijft.

Een paar van de toepassingen die we moeiteloos integreren met uw telefoonsysteem:

Inbraakalarm en branddetectie: Ontvang in geval van alarm meteen een verwittiging via uw telefoonsysteem en onderneem de nodige actie.

Camerabewaking: Bezoekers aan de deur? Bekijk uw binnen- en buitencamera’s en laat bezoekers eenvoudig binnen via uw telefooncentrale.

Toegangscontrole: Integreer uw telefooncentrale of cloudtelefonie met uw toegangsdeur of slagboom.

"Bij de aankoop van ons huis stelden we vast dat er een alarmsysteem van JOJO Systems aanwezig was. Dit was een absolute meerwaarde voor ons. We zijn heel tevreden over het alarmsysteem en hebben nog nooit problemen ondervonden. De installatie geeft een gevoel van veiligheid, we zouden niet meer zonder kunnen. Wat we zeer aangenaam vinden, is dat er jaarlijks een technieker van JOJO Systems langskomt voor het onderhoud. De medewerkers zijn stipt, voeren perfect hun werk uit en geven je steeds de nodige info. Zo zijn we steeds zeker dat onze alarminstallatie in topconditie is!"

- Familie V.E.

"We voelen ons veel veiliger dankzij het alarmsysteem van JOJO Systems. De vriendelijke medewerkers geven steeds heel deskundig advies en staan steeds voor je klaar om je de nodige hulp te bieden."

- Frans en Mia Medaer-Conings, Lanklaar

"JOJO Systems, een partner op vlak van camerabeveiliging, alarm en toegangscontrole waarop we echt kunnen rekenen."

- Dhr. Wesley Mazzei, verantwoordelijke Industrieel Vastgoed en Logistieke Business Unit voor o.a. Haven Genk bij Group Machiels

"JOJO Systems is een goede partner in onze werking. Goede service, topkwaliteit en aangename mensen om mee samen te werken."

- Dhr. Philippe Samyn, algemeen manager Heidebloem

"Verbouwingen brengen altijd heel wat gedoe met zich mee. In tegenstelling tot een aantal andere firma’s voelden we ons bij JOJO Systems altijd welkom. Bij JOJO Systems is de klant echt koning. We zijn erg tevreden over onze alarminstallatie en maken dan ook graag reclame voor jullie!"

- Patrick Indestege

"Wij waren voornamelijk op zoek naar een gedegen telefonieoplossing: heldere communicatie, gebruiksgemak en flexibiliteit. Na een aantal omzwervingen kwamen we uiteindelijk bij Jojo Systems terecht. En dat hebben we ons nog geen moment beklaagd! Alvast bedankt voor deze veelbelovende start van onze samenwerking."

- Mark Bernaerts, vennoot Consenso Advocaten

"Wij hebben in het verleden al positieve ervaringen gehad met JOJO Systems en dus was het een logische stap om opnieuw voor jullie te kiezen voor het leveren en plaatsen van nieuwe schuifpoorten. De werken zijn erg vlot verlopen, volledig volgens afspraak. Uw techniekers zijn zeer beleefd en vriendelijk, geven duidelijke informatie en leveren goed werk. Bovendien werd alles na de werken ook proper achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, bedankt! Nog op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare partner voor uw poorten, dan bent u bij JOJO Systems aan het juiste adres!"

- Eliane Geusens, Huis Geusens Oudsbergen

"Bij JOJO Systems ben je zeker dat je met een partner werkt met een zeer degelijke kennis van telefonie en die zorgt voor een totale ontzorging. Leg je een telefonievraagstuk neer bij JOJO Systems, dan gaan ze hier snel mee aan de slag en zoeken ze mee naar de ideale oplossing. Dankzij de telefonie-oplossing van JOJO Systems kunnen al onze bedienden gemakkelijk intern bellen, ook tussen de verschillende vestigingen. Wij zijn zeer tevreden."

- Jeroen Joosten, ICT Service Desk Officer - Mathieu Gijbels nv