Voorkom diefstal in uw woning in Peer 

Uw woning wilt u te allen tijde met man en macht beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Voorkom dat dieven aan de haal gaan met kostbare materialen, geld of bezittingen en kies voor een gebruiksvriendelijk alarmsysteem voor uw woning in Peer.

Ik wil graag gecontacteerd worden over een alarmsysteem voor mijn woning.

JOJO Systems, de ideale partner voor alarmsystemen in Peer

Met meer dan 30 jaar op de teller heeft JOJO Systems de nodige expertise op vlak van alarmsystemen voor woningen vergaard. Het gedreven team van JOJO Systems draagt kwaliteit en service hoog in het vaandel. Om die reden is JOJO Systems uitsluitend werkzaam in regio Limburg zodat een vlotte service aan haar klanten gegarandeerd blijft.

Hoe werkt een alarmsysteem van JOJO Systems?

Verlaat u als laatste het gebouw? Schakel dan het alarm in zodat er alarm geslagen wordt bij onvoorziene bewegingen/detecties. Bij alarm loeit de sirene en wordt u (of een van de andere contactpersonen) telefonisch op de hoogte gebracht van het alarm. U kan dan zelf een kijkje nemen of u kan de politie of de patrouilledienst inschakelen om ter plaatse in Peer nazicht te doen.

 

 

Wat is de werkwijze van JOJO Systems bij alarmsystemen voor woningen?

 1. Bezoek om noden en wensen alarmsysteem in kaart te brengen
  Een van onze vertegenwoordigers komt graag een keertje bij u langs in Peer om de huidige situatie in kaart te brengen en te luisteren naar uw noden en wensen omtrent alarmsysteem.
 2. Voorstel alarmsysteem op maat van uw woning
  Elke woning is uniek en dat verliezen we nooit uit het oog. Na een rondgang in uw woning en een gesprek met u maken we een offerte op maat voor een alarmsysteem.
 3. Plaatsing van kwalitatief alarmsysteem voor uw woning in Peer
  Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag om het alarmsysteem te installeren. JOJO Systems spreekt in samenspraak met u een plaatsingsdatum af. Onze ervaren techniekers komen op het afgesproken uur bij u in Peer langs voor de plaatsing van een professioneel alarmsysteem. Nadat alle materialen geïnstalleerd zijn, krijgt u de nodige uitleg zodat u vlot met het systeem kan werken.
 4. Uw alarmsysteem staat actief – ook dan blijft JOJO Systems voor u klaarstaan
  Heeft u na de plaatsing van uw alarmsysteem toch nog een vraag? Dan staan onze medewerkers steeds voor u klaar om u met de glimlach verder te helpen!

Wilt u uw woning in Peer ook voorzien van een alarmsysteem? Contacteer ons zodat we samen aan de slag kunnen gaan!