Voorkom diefstal in uw onderneming in Lommel

Uw onderneming wilt u te allen tijde met man en macht beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Voorkom dat dieven aan de haal gaan met kostbare materialen, geld of bezittingen en kies voor een gebruiksvriendelijk alarmsysteem voor uw onderneming in Lommel.

Ik wil graag gecontacteerd worden over een alarmsysteem voor mijn onderneming.

JOJO Systems, de ideale partner voor alarmsystemen in Lommel

Met meer dan 30 jaar op de teller heeft JOJO Systems de nodige expertise op vlak van alarmsystemen voor ondernemingen vergaard. Het gedreven team van JOJO Systems draagt kwaliteit en service hoog in het vaandel. Om die reden is JOJO Systems uitsluitend werkzaam in regio Limburg zodat een vlotte service aan haar klanten gegarandeerd blijft.

Hoe werk de alarmsystemen van JOJO Systems?

Verlaat u als laatste het gebouw? Schakel dan het alarm in zodat er alarm geslagen wordt bij onvoorziene bewegingen/detecties. Bij alarm loeit de sirene en wordt u (of een van de andere contactpersonen) telefonisch op de hoogte gebracht van het alarm. U kan dan zelf een kijkje nemen of u kan de politie of de patrouilledienst inschakelen om ter plaatse in Lommel nazicht te doen.

 

 

Wat is de werkwijze van JOJO Systems bij alarmsystemen voor ondernemingen?

 1. Bezoek om noden en wensen alarmsysteem in kaart te brengen
  Een van onze vertegenwoordigers komt graag een keertje bij u langs in Lommel om de huidige situatie in kaart te brengen en te luisteren naar uw noden en wensen omtrent alarmsysteem.
 2. Voorstel alarmsysteem op maat van uw onderneming
  Elke onderneming is uniek en dat verliezen we nooit uit het oog. Na een rondgang in uw onderneming en een gesprek met u maken we een offerte op maat voor een alarmsysteem.
 3. Plaatsing van kwalitatief alarmsysteem voor uw onderneming in Alken
  Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag om het alarmsysteem te installeren. JOJO Systems spreekt in samenspraak met u een plaatsingsdatum af. Onze ervaren techniekers komen op het afgesproken uur bij u in Lommel langs voor de plaatsing van een professioneel alarmsysteem. Nadat alle materialen geïnstalleerd zijn, krijgt u de nodige uitleg zodat u vlot met het systeem kan werken.
 4. Uw alarmsysteem staat actief – ook dan blijft JOJO Systems voor u klaarstaan
  Heeft u na de plaatsing van uw alarmsysteem toch nog een vraag? Dan staan onze medewerkers steeds voor u klaar om u met de glimlach verder te helpen!

Wilt u uw onderneming in Alken ook voorzien van een alarmsysteem? Contacteer ons zodat we samen aan de slag kunnen gaan!