Bespaar energie met een schuifdeur 

Wist je dat deuren die altijd openstaan tot wel 40% meer verbruiken dan deuren die alleen op het juiste moment opengaan? 

Onze airslide schuifdeur, voorzien van een luchtgordijn, biedt hiervoor dé oplossing. Een systeem dat de openings- en sluittijden van de deur optimaliseert. Zo gaan de deuren alleen open als het moet. Energiebesparing je winkel in Herstappe verzekerd!

TIP

Met een sensibiliserend klantbericht op de deur toon je dat je meewerkt aan een betaalbare energie.

Geen drempel voor klanten

Blijven de klanten dan niet weg? Neen, een onderzoek van EANDIS en het stadsbestuur van Antwerpen bewees dat klanten dit niet zien als een drempel om binnen te komen. Zie je de deur effectief opengaan? Dan is het een bezoeker en niet zomaar een voorbijganger.

Voordelen

  • 40% energiebesparing
  • optimalisatie openings- en sluittijden van de deur
  • deur maakt een onderscheid tussen een bezoeker en voorbijganger
  • geïntegreerd luchtgordijn houdt koude lucht buiten.

Een slimme deur die ervoor zorgt dat je kan besparen op je energie? Dat kan met onze energiezuinige deuren. De deur kan detecteren of het gaat om een voorbijganger of een bezoeker en opent enkel wanneer nodig.

Jo, installatie- en servicetechnieker

Service- en installatietechnieker Jo aan het woord.

Ga energieverspilling tegen. Koud weer in de winter of warmte in de zomer? Geen zorgen, het warmtegordijn of luchtgordijn beschermt je hiertegen. Daarnaast houden de deuren stof, vuil, smog en insecten buiten wanneer ze open zijn. Dankzij JOJO Systems zit je in een comfortabel klimaat met een optimaal comfort en een aanzienlijke besparing op verspilling. Wat wil je nog meer?

Ben je benieuwd hoeveel energie je kan besparen als je deur niet constant openstaat?