Geïntegreerd beveiligings- en telefoniesysteem zorgt voor gemoedsrust bij Edco Genk

Het bedrijf Edco, actief in transport en logistiek, kende de laatste jaren een groei. En als een bedrijf groeit, is het belangrijk om alles eenvoudig beheerbaar te maken. Dat hebben ze bij Edco Genk goed begrepen. “Hoe groter je wordt als bedrijf, hoe meer nood er is aan bepaalde systemen om aan een goede bedrijfsvoering te doen”, vertelt Ester Meeus, medebestuurder van Edco. “Met JOJO Systems hebben we de ideale partner gevonden die tegemoet komt aan onze beveiligings- en telefonievraag.”

Sinds 2021 is Edco gevestigd op het industrieterrein in Genk. Deze nieuwbouw is de ideale uitvalsbasis voor de activiteiten van Edco: het opleidingscentrum, de rijschool, het uitzendkantoor en het verlenen van advies in de transportsector. Op dit ogenblik zijn er 15 vaste medewerkers en een 30-tal freelance lesgevers werkzaam. Doordat Edco groeide, merkten ze dat er meer nood was aan een beveiligings– en telefoniesysteem.

En zo kwam Edco bij JOJO Systems terecht. “JOJO Systems is dichtbij en kan als partner alles aanbieden. Vroeger werkten we met meerdere partners, maar we merkten dat dit voor ons niet werkt”, aldus Ester.

Meedenken in het totaalplaatje

“Nog voor er iets gezet werd, dacht JOJO Systems mee over wat je als bedrijf nodig hebt. Daarnaast denken ze ook mee in de planning. In een nieuwbouw loopt een planning nooit zoals het moet. En dan is het heel fijn om met JOJO Systems samen te werken. Zij nemen namelijk contact met je op om te vragen of de planning nog lukt. Lukt dit toch niet, dan denken ze mee in functie van haalbaarheid”, legt Ester uit.

JOJO Systems mocht uiteindelijk het gebouw voorzien van de nodige toegangscontrole, camerabewaking, inbraakalarm en telefonie. “Op vlak van toegangscontrole voorzag JOJO Systems de mogelijkheid om de poort open te sturen met behulp van een badgesysteem en klavier. Ook werden verschillende deuren voorzien van een badgelezer. Daarnaast werd er een inbraakalarm geplaatst, ingedeeld in verschillende zones. Verder stond JOJO Systems ook nog in voor het camerabewakingssysteem en een volledig telefoniesysteem”, licht Ester toe.

Steeds vanop afstand overzicht van je site

Er zijn heel wat voordelen aan de verschillende systemen van JOJO Systems volgens Ester Meeus. Zo vindt ze het een voordeel om via het toegangscontroleprogramma uren te plannen van de badges en poort. Op die manier kan er snel afzonderlijk toegang gegeven worden tot verschillende delen en dat weten ze bij Edco wel te smaken. “Dankzij het toegangscontrolesysteem hoef ik niet meer iedereen een sleutel te geven. Iedereen heeft zijn eigen badge en kan binnen en buiten zonder dat er ingeboet wordt aan de veiligheid van het bedrijf. Werken met dergelijke systemen zorgt voor samenhorigheid en een goed overzicht”, aldus Ester.

Staat er toch iemand aan de deur die geen toegangsbadge heeft en is er niemand aanwezig? “Een druk op de knop, waar ik ook ben. En die persoon kan binnen.”

“Kortom, met JOJO Systems vonden we een partner die meedenkt in het volledige proces. De aangename medewerkers helpen je steeds verder met de glimlach en dat maakt samenwerken zeer fijn”, besluit Ester.

Vraag een vrijblijvende analyse aan, waarbij onze experts uw situatie volledig onder de loep nemen en advies op uw maat geven.

Vraag uw gratis beveiligingscan aan
Contact