Ga voor optimale bereikbaarheid

Kiest u voor cloudtelefonie of een telefooncentrale?

Al 30 jaar lang zorgen wij voor kwalitatieve telefonieoplossingen in Limburg.  

Met behulp van de juiste technologie verloopt al uw communicatie en klantenonthaal vanaf nu vlot en vlekkeloos. Klanten kiezen bij ons tussen 2 verschillende systemen: een telefooncentrale of cloudtelefonie.  

  • Telefooncentrale: Houd uw telefonie in eigen beheer en behoud alle functies van klassieke telefonie. Integreer gemakkelijk met uw bestaande systemen.
  • Cloudtelefonie: Besteed uw telefonie uit en betaal per gebruiker. Eén handige interface, ook voor uw mobiele medewerkers, thuiswerkers en andere vestigingen, volledig aan te passen aan uw  voorkeuren.

Wat is de beste oplossing voor u?

Onze experts voeren eerst een grondige analyse uit van uw situatie. Daaruit volgt een gedetailleerd advies en voorstel met de meest relevante oplossing. Onze totaalservice omvat de installatie en integratie van uw systeem, alsook een correcte service na verkoop, met altijd een servicetechnieker in uw buurt. 

Al onze telefoonsystemen zorgen ervoor dat uw onderneming productief en flexibel blijft. Zo kan u zich volledig blijven concentreren op de doelstellingen die u als bedrijf voor ogen hebt.

Kortom, wij zorgen voor alles. Vraag nu uw vrijblijvende telefoonanalyse en demo aan, dan nemen wij uw situatie volledig onder de loep. 

Koppel al uw systemen

Bij JOJO Systems zijn we gespecialiseerd in het integreren van verschillende systemen. We willen namelijk op elk vlak een totaaloplossing aanbieden. Tijdens onze telefoonanalyse houden we rekening met al uw wensen en noden. Met behulp van ons telefoonsysteem blijft uw onderneming efficiënt en uw dagelijkse werking flexibel.

Een paar van de toepassingen die we moeiteloos integreren met uw telefoonsysteem:

Alarm: Ontvang meteen een verwittiging via uw telefoonsysteem

Camerasystemen: Bekijk uw binnen – en buitencamera’s waar en wanneer u wilt

Toegangscontrole: Integreer uw telefoonsysteem met uw toegangsdeur of slagboom

"Bij de aankoop van ons huis stelden we vast dat er een alarmsysteem van JOJO Systems aanwezig was. Dit was een absolute meerwaarde voor ons. We zijn heel tevreden over het alarmsysteem en hebben nog nooit problemen ondervonden. De installatie geeft een gevoel van veiligheid, we zouden niet meer zonder kunnen. Wat we zeer aangenaam vinden, is dat er jaarlijks een technieker van JOJO Systems langskomt voor het onderhoud. De medewerkers zijn stipt, voeren perfect hun werk uit en geven je steeds de nodige info. Zo zijn we steeds zeker dat onze alarminstallatie in topconditie is!"

- Familie V.E.

"We voelen ons veel veiliger dankzij het alarmsysteem van JOJO Systems. De vriendelijke medewerkers geven steeds heel deskundig advies en staan steeds voor je klaar om je de nodige hulp te bieden."

- Frans en Mia Medaer-Conings, Lanklaar

"JOJO Systems, een partner op vlak van camerabeveiliging, alarm en toegangscontrole waarop we echt kunnen rekenen."

- Dhr. Wesley Mazzei, verantwoordelijke Industrieel Vastgoed en Logistieke Business Unit voor o.a. Haven Genk bij Group Machiels

"JOJO Systems is een goede partner in onze werking. Goede service, topkwaliteit en aangename mensen om mee samen te werken."

- Dhr. Philippe Samyn, algemeen manager Heidebloem

"Verbouwingen brengen altijd heel wat gedoe met zich mee. In tegenstelling tot een aantal andere firma’s voelden we ons bij JOJO Systems altijd welkom. Bij JOJO Systems is de klant echt koning. We zijn erg tevreden over onze alarminstallatie en maken dan ook graag reclame voor jullie!"

- Patrick Indestege

"Wij waren voornamelijk op zoek naar een gedegen telefonieoplossing: heldere communicatie, gebruiksgemak en flexibiliteit. Na een aantal omzwervingen kwamen we uiteindelijk bij Jojo Systems terecht. En dat hebben we ons nog geen moment beklaagd! Alvast bedankt voor deze veelbelovende start van onze samenwerking."

- Mark Bernaerts, vennoot Consenso Advocaten

"Wij hebben in het verleden al positieve ervaringen gehad met JOJO Systems en dus was het een logische stap om opnieuw voor jullie te kiezen voor het leveren en plaatsen van nieuwe schuifpoorten. De werken zijn erg vlot verlopen, volledig volgens afspraak. Uw techniekers zijn zeer beleefd en vriendelijk, geven duidelijke informatie en leveren goed werk. Bovendien werd alles na de werken ook proper achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, bedankt! Nog op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare partner voor uw poorten, dan bent u bij JOJO Systems aan het juiste adres!"

- Eliane Geusens, Huis Geusens Oudsbergen

"Bij JOJO Systems ben je zeker dat je met een partner werkt met een zeer degelijke kennis van telefonie en die zorgt voor een totale ontzorging. Leg je een telefonievraagstuk neer bij JOJO Systems, dan gaan ze hier snel mee aan de slag en zoeken ze mee naar de ideale oplossing. Dankzij de telefonie-oplossing van JOJO Systems kunnen al onze bedienden gemakkelijk intern bellen, ook tussen de verschillende vestigingen. Wij zijn zeer tevreden."

- Jeroen Joosten, ICT Service Desk Officer - Mathieu Gijbels nv