Ga voor zekerheid: geïntegreerde bewakingscamera’s

Met onze bewakingscamera’s krijgt u zicht op de zaak

Zowel thuis als in uw onderneming wilt u op de hoogte zijn van wat er op en rondom het terrein gebeurt. Dat kan met behulp van strategisch geplaatste bewakingscamera’s.

JOJO Systems is al 30 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van geïntegreerde camerasystemen in Limburg. Onze experts doen eerst een grondige analyse vooraleer ze u een oplossing aanreiken. U kan ook rekenen op 24/7 service, met altijd een servicetechnieker in de buurt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag uw gratis analyse aan, onze experts doen de rest!

De voordelen van een geïntegreerd camerasysteem

Bewakingscamera’s dienen niet alleen meer als opnametool. Er zijn steeds meer functies beschikbaar en dat biedt een strategische meerwaarde voor u én uw organisatie.

Dankzij artificiële intelligentie is het mogelijk om elke camera zo te programmeren, dat hij volledig aan uw eisen voldoet. Bovendien kunnen de bewakingscamera’s van JOJO Systems niet alleen dienen om aan inbraakpreventie te doen: het is evenzeer mogelijk om uw productieproces te bewaken. Geïntegreerde bewakingscamera’s vervullen drie functies:

  • Observatie: u merkt meteen wanneer er iets mis is.
  • Herkenning: onze slimme bewakingscamera’s kunnen geprogrammeerd worden om specifieke situaties te herkennen en u op voorhand te waarschuwen.
  • Identificatie: onze camera’s geven een helder beeld en kunnen op die manier personen en problemen duidelijk identificeren.

Bewakingscamera’s: een grondige analyse

Alles vertrekt vanuit een grondige analyse van uw situatie door onze experts. Daarbij wordt rekening gehouden met de volgende vragen:

  • Welk camerasysteem is voor u het meest voordelig?
  • Welke mogelijkheden zijn er, wat is uw budget?
  • Wilt u ook gebruik maken van terreinbewaking?
  • Zullen de camera’s dienen voor inbraakpreventie, procesbewaking of iets anders?
  • Kunnen we uw bewakingscamera’s integreren met andere systemen?

Onze specialisten doen een grondige analyse, voorzien u van advies op maat en bezorgen u een duidelijke offerte. Naast een stipte installatie rekent u ook op een 24/7 dienst na verkoop, met altijd een servicetechnieker in de buurt.

Koppel uw systemen

JOJO Systems is gespecialiseerd in het integreren van verschillende systemen. Tijdens onze analyse houden we daar dan ook rekening mee. Koppel uw bewakingscamera’s bijvoorbeeld met:

Toegangscontrole: bekijk meteen wie er voor de deur staat, met slimme camera’s integreert u zelfs nummerplaatherkenning

Telecom: houd ook in realtime een oogje in het zeil op uw terrein, via uw smartphone

Alarm: kijk realtime via de camera en schat meteen de ernst van een brand- of inbraakalarm in