Kies voor een toegangscontrolesysteem met badge voor het openen van deuren

Zocht je je ook ooit suf naar de juiste sleutel voor het openen van de deur van een bepaalde ruimte in jouw onderneming? Je bent niet alleen. Een sleutelbos zorgt soms voor heel wat frustraties en stress. Vaak kan je, zeker in dringende gevallen, de juiste sleutel niet vinden en blijkt het natuurlijk net de laatste sleutel van de sleutelbos te zijn die jij nodig hebt. Bespaar jezelf en je medewerkers heel wat tijd. Zeg die dikke sleutelbos vaarwel en kies voor een eenvoudig badgesysteem voor het openen van toegangsdeuren. Zo creëer je een veilige manier van toegangscontrole.

Wat is een badgesysteem en wat zijn de mogelijkheden?

Een badgesysteem zorgt ervoor dat medewerkers en/of bezoekers eenvoudig toegang hebben tot een of meerdere ruimte(s) van je onderneming. Je geeft de personen die toegang mogen krijgen tot een bepaalde ruimte een badge. Deze badge houden ze voor de badgelezer. De deur zal vervolgens geopend kunnen worden.

Badges bestaan in verschillende vormen:

  • een badge in de vorm van een druppel
  • een badge in bankkaartformaat
  • een badge verwerkt in een polsbandje

Met behulp van een badgesysteem kan je dus op een efficiënte manier aan toegangscontrole doen binnen je onderneming of zaak.

Toegangscontrole met een badgesysteem zorgt voor heel wat heil binnen jouw onderneming of zaak

Als bedrijf haal je heel wat profijt uit het gebruik van een badgesysteem binnen je toegangscontrole, namelijk:

  • Bespaar tijd met een badgesysteem

Voorkom dat je medewerkers tijd verliezen met het zoeken van de juiste sleutel van de deur. Met behulp van een badge open je de deur in één seconde.

  • Verhoog de veiligheid in je bedrijf

Een sleutel kan eenvoudig nagemaakt worden. Met een badge wordt het risico op namaak aanzienlijk verlaagd. Verliest een van je medewerkers of bezoekers de badge of wordt deze ontvreemd? Via het systeem van je toegangscontrole kan je de badge eenvoudig en snel blokkeren.

  • Gedeeltelijke of volledige toegang verlenen tot ruimtes

Zijn er bepaalde profielen binnen je onderneming die volledige toegang tot alle ruimtes moeten hebben? Geef wie je wilt, waar en wanneer toegang via het eenvoudige toegangscontrolesysteem.

  • Historiek van toegang

Het systeem van toegangscontrole geeft je een historiek van de verleende toegang. Zo krijg je als werkgever een goed zicht op welke ruimtes geopend werden met welke badge.

  • Integraties mogelijk met andere systemen

Een badgesysteem kan ook gekoppeld worden aan andere systemen, denk maar aan je bezoekersregistratie- of tijdregistratiesysteem.

Interesse?

Vraag een vrijblijvende analyse aan, waarbij onze experts uw situatie volledig onder de loep nemen en advies op uw maat geven.

Toegangscontrole biedt dus heel wat voordelen voor ondernemingen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Vraag uw vrijblijvende analyse aan
Contact