Einde van ISDN-lijnen, wat met je telefonie-investering?

Telefonie-operatoren hebben aangekondigd dat de ISDN-lijnen vanaf 30 juni 2022 nu echt gaan verdwijnen. Het einde van de ISDN-lijnen hoeft echter niet het einde van jouw telefonie te betekenen. Hieronder lees je hoe je jouw telefoniecentrale nog kan gebruiken, ook zonder ISDN-lijnen.

Waarvoor staat ISDN?

ISDN staat voor Integrated Services Digital Network en is een technologie die het mogelijk maakt om lijnen te ontdubbelen. Hierdoor kan je over éénzelfde kabel 2x zoveel gelijktijdige gesprekken voeren. Daarnaast zorgde ISDN ervoor dat we het nummer van onze correspondent konden zien.

De opvolger van de ISDN-lijn is Voice over Internet Protocol, ook wel VOIP genoemd. Om VoIP te gebruiken, heb je als onderneming genoeg aan een internetverbinding. Deze technologie maakt het mogelijk om te bellen via het internet. En dat heeft ook een positieve invloed op je abonnements- en gesprekskosten.

Hoe kan je jouw telefonie-investering toch nog blijven gebruiken?

JOJO Systems heeft een oplossing om VoIP-lijnen op je huidige telefooncentrale te installeren. Door middel van een kleine ingreep vormen we je lijnen om naar IP. Zo kan je jouw telefonie-investering zonder zorgen verder blijven gebruiken.

Interesse?

Vraag een vrijblijvende analyse aan, waarbij onze experts uw situatie volledig onder de loep nemen en advies op uw maat geven.

Dan kan je uiteraard bij JOJO Systems terecht voor een volledige IP/Cloudoplossing. Dit biedt voor jou en je medewerkers heel wat voordelen: automatisatie van het onthaal d.m.v. keuzemenu’s, mobiele app, toegankelijk voor thuiswerk, integratie met CRM-pakket, integratie met andere systemen (parlofoon, videofoon, aansturen van deuren/poorten, enz.).

Ontdek hier nog meer plusplunten van cloudtelefonie
Vraag uw vrijblijvende analyse aan
Contact