Particulieren

Een veilige woning. Zo hoort dat toch?

JOJO Systems verzorgt al 30 jaar lang geïntegreerde oplossingen om uw dagelijks leven gemakkelijker en veiliger te maken. Woont u in Limburg en wilt u genieten van gestroomlijnde technologie en uitstekende service op maat? Ontdek de verschillende mogelijkheden:

Alarm

Slaap op beide oren dankzij een geïntegreerd inbraak- en branddetectiesysteem. Uw huis is te allen tijde beveiligd en er kan meteen actie ondernomen worden.

Meer info

Camera

Een oogje in het zeil houden in en rond uw huis of appartement? Dat kan, dankzij onze slimme camerasystemen. Zo blijft u altijd en overal op de hoogte.

Meer info

Videofoon en parlofoon

Weet meteen wie er voor de deur staat, en kies zelf wie u toegang geeft. Kijken, praten en deur openen doet u eenvoudig vanop afstand. Handig!

Meer info

Wat is de meerwaarde voor u?

Veiligheid op maat

U veilig voelen in uw eigen woning is het allerbelangrijkste. Maar welke opties heeft u echt nodig? Welke zijn overbodig? We maken een grondige analyse, zo bent u zeker van een oplossing op maat.

Meer comfort

Kijken wie er aan de deur staat, uw alarm in- of uitschakelen, camerabeelden raadplegen: het kan allemaal van op afstand. Onze missie: het u zo comfortabel mogelijk maken. 

24/7 service

Ook na aankoop staan we altijd voor u klaar. Net daarom kiezen we ervoor om alleen in Limburg te werken: zo blijven we een snelle topservice leveren, elke dag opnieuw.

Persoonlijke begeleiding met een correcte service na verkoop

Eerst en vooral analyseren onze experts nauwkeurig de situatie in en rondom uw woning. Op basis daarvan werken ze een concreet voorstel op maat uit. Reken daarna op een stipte installatie en 24/7 service na verkoop, met altijd een servicetechnieker in uw buurt.

Klaar om te ontdekken wat we voor u kunnen doen? Vraag een vrijblijvende analyse aan.