Toegangscontrole op maat van uw bedrijf in Limburg

Wat doet u voor een optimale beveiliging? Alles begint bij de perimeter, ofwel eerste beschermingslaag. Deze heeft vijf functies: afbakenen, ontmoedigen, vertragen, detecteren en gecontroleerde toegang verlenen. Welke beveiliging het beste bij uw bedrijf past, hangt volledig af van uw noden. Elke organisatie is anders, elk terrein ook. Daardoor wordt elke beveiligingsactie ook anders. Bent u op zoek naar iets om voertuigen tegen te houden? Of eerder iets om mensen te controleren?

Onze JOJO adviseurs starten vanuit jouw beveiligings- en toegangsbehoeften.

Vraag uw gratis analyse aan

Wij adviseren een combinatie van toegangscontrole met één of meerdere van onderstaande opties:

Heel wat mogelijkheden van bediening: code – badge – vingerscan – barcode – QR code – bezoekersregistratie - parlofoon – videofoon – intercom - afstandsbediening – eenvoudige drukknop – ANPR camera - bewegingsmelder – detectielus - …

Slagbomen

Slagbomen

Door middel van een slagboom bepaalt u wie toegang heeft tot uw terrein of gebied. Wilt er een voertuig passeren? Dat kan alleen maar als u beslist de slagboom te openen of de aanmelder toegang te geven via een intercom/videofoon, badge of nummerplaatherkenning. Samen met een professionele omheining en schuifpoorten vormt dit het voorbeeld van een complete perimeter beveiliging.

Onze slagbomen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en technologieën om betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen. Dankzij de geavanceerde beveiligingsfuncties bieden onze slagbomen extra bescherming voor uw eigendommen. U mag gerust zijn, uw gebouwen zijn veilig. En uzelf en uw medewerkers en bezoekers dus ook!

De meerwaarde van een slagboom voor jouw organisatie bekijken?

Vraag uw gratis analyse aan

Speedgate / automatische poort

Een speedgate, ook wel ‘snelvouwhek’ genoemd? Dat is een poort die de snelheid van een slagboom combineert met de weerstand van een schuifpoort of draaipoort. Binnen enkele seconden kan er hierdoor gecontroleerde toegang worden verleend.

De naam zegt het al… ze openen supersnel! Openingstijden variëren afhankelijk van de soort speedgate tussen de 3 en 10 seconden. Ze vouwen heel snel, maar beveiligen daarentegen net zo goed als een gewone schuifpoort. Deftig én niet stuk te krijgen, gebruiksvriendelijk en razendsnel. Is het bij uw bedrijf van uiterst belang dat de toegang zo snel mogelijk opent en sluit? Dan is de speedgate de ideale oplossing.

Is het bij uw bedrijf van uiterst belang dat de toegang zo snel mogelijk opent en sluit?

Vraag uw offerte
Speedgate / automatische poort
Schuifpoort

Schuifpoort

Schuifpoorten zijn ideaal wanneer ruimte, of net het gebrek aan ruimte, een rol speelt. Waarom is dit het geval? U hoeft bij een schuifpoort geen rekening te houden met de ruimte die bijvoorbeeld een draaipoort nodig heeft. Bovendien kunt u uw domein volledig benutten. U kunt de auto tot net tegen de draaipoort parkeren én planten plaatsen om het domein op te fleuren.

Bij JOJO Systems bieden we (ook een) vrijdragende schuifpoorten aan. Deze poorten hebben géén rail nodig, waar vuil of sneeuw in kan ophopen.

Gebrek aan ruimte om uw terrein doeltreffend te beveiligen?

Vraag advies aan uw JOJO- adviseur

Draaitrommel/Tournique

Onze draaihekken zijn perfect om gecontroleerde toegang te verlenen aan mensen. Met de draaihekken van JOJO heeft u een maximale controle op toegangsstromen. Zo’n hek laat steeds maar één persoon tegelijk door. Daardoor kunt u de toegang tot uw terrein uitstekend controleren. In combinatie met een toegangssysteem weet u bovendien altijd exact wie er op uw terrein is.

Controle houden over wie uw terrein bewandeld?

Ja, ik wil meer info
Draaitrommel/Tournique
Elektrische schuifdeuren (met kaartlezer toegangscontrole)

Elektrische schuifdeuren (met kaartlezer toegangscontrole)

Eenvoudig en toegang verlenen tot de Controle houden over wie uw terrein bewandeld?

Ja, ik wil meer info

Welke optie(s) is het meest geschikt voor mijn bedrijf?

We begrijpen dat u het beste wilt voor uw bedrijf. Daarom ondersteunen we u graag in het maken van de meest geschikte keuze. Tijdens een grondige analyse van uw bedrijf zal onze expert de mogelijkheden en noden op vlak van toegangscontrole voor uw bedrijf in Limburg bekijken. Als eindresultaat krijgt u een gedetailleerd advies en voorstel met hierin de meest geschikte oplossing voor u. Volledig vrijblijvend, maar wel enorm interessant. Zo weet u wat u het best aankoopt op vlak van toegangscontrole en toegangsbeheer.

Neem contact op met een toegangscontrole expert
toegnagscontrole bedrijf
Contact