Organisaties

U focust zich op uw klanten, wij op u. Zo maken we onze servicebelofte waar.

Als ondernemer wilt u dat de dagelijkse werking van uw organisatie vlot verloopt. Daarom voorziet JOJO Systems al 30 jaar lang in gestroomlijnde oplossingen op verschillende domeinen. En dat levert uw organisatie wat op:

Vlot en veilig

Bezoekers komen voortaan vlot en comfortabel binnen. Dat maakt het werken extra aangenaam, maar zorgt ook voor een gevoel van veiligheid en stabiliteit. En dat kweekt vertrouwen.

Werk productief

We zorgen ervoor dat uw investeringen effectief iets opbrengen. Daarom doen we eerst een grondige analyse van uw organisatie, en leveren we altijd een oplossing op maat.

Gemakkelijk beheer

Maak het uzelf zo gemakkelijk mogelijk, en kies voor een systeem dat eenvoudig te beheren is. Toch hulp nodig? Dan staan we u met raad en daad bij en geven we het juiste advies.

De meerwaarde per oplossing

Alarm

Wij analyseren uw situatie en installeren geïntegreerde inbraak- en branddetectiesystemen, met 24/7 service na verkoop. Zo blijft de veiligheid van uw organisatie steeds gewaarborgd. Want voorkomen is beter dan genezen.

Meer info

Camera’s

Slimme camera’s om een oogje in het zeil te houden in en rond uw bedrijfsgebouw of terrein. Ook uw productieprocessen worden bewaakt dankzij onze geïntegreerde camerasystemen.

Meer info

Tijdregistratie

Stroomlijn uw loonadministratie door werkuren en verlofdagen nauwkeurig te registreren. Dankzij onze oplossingen wint u tijd, en zijn er geen discussies meer mogelijk.

Meer info

Toegangscontrole

Houd steeds een overzicht over welke bezoekers en werknemers toegang krijgen tot uw terrein en de verschillende afdelingen van uw organisatie. Pas toegangsrechten eenvoudig aan, zelfs vanop afstand.

Meer info

Telecom

Kiest u voor cloudtelefonie of een telefooncentrale? We zoeken samen met u de beste oplossing voor uw onderneming.

Meer info

Een grondige analyse van uw situatie

JOJO Systems vertrekt steeds vanuit de noden van uw organisatie.Daarom maken we eerst een afspraak (bij de klant of bij JOJO Systems) voor een nauwkeurige analyse. Daaruit volgen een advies op maat, een concrete offerte en een stipte installatie van de toepassingen die u nodig hebt. U kan bovendien rekenen op een 24/7 service, met altijd een technieker in uw buurt.

Klaar om te ontdekken wat we voor u kunnen doen?