JOJO Systems, de ideale partner voor uw bedrijf, organisatie, winkel, zaak of magazijn

Uw beveiliging en telecom in veilige handen bij JOJO Systems

Uw bezoekers, leveranciers en medewerkers vlot en professioneel kunnen ontvangen. Daar streeft u toch ook naar als onderneming? Met de oplossingen voor beveiliging en telecom van JOJO Systems zorgt u er niet enkel voor dat uw organisatie optimaal beveiligd is, maar zal uw dagelijkse werking ook vlotter verlopen. En dat levert uw organisatie het volgende op:

Vlot en veilig

Bezoekers, leveranciers en medewerkers kunnen vlot en comfortabel binnen dankzij het toegangsbeheer. Dat maakt het aangenaam werken en zorgt voor een gevoel van veiligheid en stabiliteit.

Productiever werken

We zorgen ervoor dat uw investeringen een meerwaarde bieden aan uw organisatie. Daarom doen onze experts eerst een grondige analyse van de huidige situatie en worden de noden nooit uit het oog verloren.

Gemakkelijk beheer

Maak het uzelf zo eenvoudig mogelijk en zorg voor beveiliging en telecom die eenvoudig te beheren zijn.
Heeft u toch nog een vraag? Dan staat onze helpdesk met de glimlach voor u klaar.

Oplossingen voor beveiliging en telecom

Alarmsysteem

Een alarmsysteem waarschuwt u bij een inbraak of brand. Zo kan u meteen de juiste actie ondernemen en blijft de beveiliging van uw organisatie steeds gewaarborgd.

Meer info

Camerabewaking

Kies voor intelligente camera’s die een oogje in het zeil houden in en rond uw gebouw of bedrijfsterrein. Met onze geïntegreerde bewakingscamera’s kunnen ook uw productieprocessen bewaakt worden. 

Meer info

Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem kiest u zelf wie u toegang geeft tot uw gebouw of terrein. U past eenvoudig toegangsrechten toe voor uw bezoekers, leveranciers of medewerkers in de handige toegangscontrole software.

Meer info

Telecom

Kiest u voor een telefooncentrale in de cloud of een vaste telefooncentrale. Een telecomoplossing op maat van uw bedrijf of organisatie, daar gaan we voor.

Meer info

Tijdregistratie

Stroomlijn uw loonadministratie door werkuren en verlofdagen nauwkeurig te registreren. Dankzij onze oplossingen wint u tijd, en zijn er geen discussies meer mogelijk.

Meer info

Hoe gaat beveiligingsspecialist JOJO Systems tewerk?

  1. Experts van JOJO Systems analyseren de situatie in en rondom uw bedrijf, winkel of magazijn en werken een voorstel tot beveiliging op uw maat uit.
  2. Na goedkeuring van de offerte komen onze gedreven en ervaren techniekers uw nieuwe systeem plaatsen. U ontvangt uiteraard ook de nodige info over uw camerabewaking, inbraakalarm, branddetectie, toegangscontrole, telecom, tijdregistratie of videofoon.
  3. Ook na verkoop staan we met de glimlach voor u klaar. Heeft u een vraag over uw systeem? Wij helpen u graag verder vanop afstand of ter plaatse. Er is steeds een technieker aanwezig voor u. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Klaar om te ontdekken wat we voor u kunnen doen?