Sluiten

089 85 86 87

Perfecte toegangscontrole: Wie, Wanneer, Waar

In bedrijven of instellingen is er soms zoveel in- en uitloop dat het moeilijk is om de controle te behouden. JOJO Systems biedt een eind aan deze onoverzichtelijkheid!
Ons ultramodern toegangscontrolesysteem geeft u 100% controle van wie, wanneer en waar toegang heeft. De instellingen en rapporten worden beheerd via een web based interface en het systeeem is bijgevolg van overal bereikbaar.

Onze poorten, hekken, slagbomen en automatische deuren blijven dicht voor wie geen toelating heeft. Alleen een badgehouder komt er nog in. Dankzij een jarenlange ervaring en een grondige aanpak kunnen wij voor elk gebouw een systeem voor toegangscontrole voorstellen dat precies doet wat u ervan verwacht.

Toegangscontrole: wat is het?

Van het beveiligen van één deur voor enkele personen tot complexe security projecten met een integrale beveiligingsproblematiek en toegangscontrole met badge: JOJO kan het allemaal aan! Onze systemen zijn bijzonder gebruiksvriendelijk:

  • Eenvoudig en flexibele definitie van wie waar en wanneer toegang heeft;
  • Bij elke hindernis uitvoering van toegangscontrole: poort, loopstraten, draaihekken, liften, deuren …;
  • Realtime opvolging;
  • Historiek op alle gebeurtenissen en betredingen van elke badgehouder;
  • Instelbare gebruikersrollen en badgehouders;
  • Grafisch overzicht van deurstanden en zones;
  • Instelbare anti-passback controle op deuren en zones;
  • Onbeperkt uitbreidbaar;
  • Volledig webgebaseerd (toegang via uw webbrowser).

Bovendien kunnen onze installaties voor toegangscontrole geïntegreerd worden met bezoekersregistratie, tijdregistratie, e-HR of andere bestaande IT-infrastructuur en HR-systemen.

Intelligente systemen voor wel 1000 badgehouders

De toegangscontrole wordt beheerd en aangestuurd door een intelligente IP-controller (SynGuard) die volledig autonoom functioneert. Voor installaties tot 1000 badgehouders hebt u zelfs geen pc of server nodig! Daarnaast bestaat de toepassing uit geavanceerde deurcontrollers voor het aansturen van gecontroleerde toegangszones met configureerbare in- en uitgangen en tal van standaard preconfiguraties.

Toegangscontrole: badgelezers en andere identificatiesystemen

JOJO Systems biedt kwaliteitsvolle lezers aan die geselecteerd worden op een ideale prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kan uw installatie voor toegangscontrole met klassieke badgelezer geïntegreerd worden met alle mogelijke identificatiesystemen op de markt, zoals ook de nieuwste biometrietoepassingen!

Contacteer ons snel voor meer informatie!

Waarom kiezen voor jojo systems?

Meer tevreden klanten

Onze kwaliteitsmerken

  • Ekey