Sluiten

Een automatische poort: uw garantie op veiligheid!

Ook in de wereld van de automatische poort volgt JOJO de laatste nieuwe systemen op de voet voor een optimaal comfort en uw garantie op veiligheid! Wij installeren de elektrische poorten en hekken en u bedient dan moeiteloos met een afstandsbediening garagepoort, draaihek of schuifhek.  

Hier vindt u een overzicht van de mogelijkheden bij poortenautomatisatie. Contacteer ons: wij begeleiden u met alle plezier bij uw keuze!

Automatische poorten in verschillende uitvoeringen

Onze lineaire motoren worden gebruikt voor vleugeldeuren en voor alle buitendraaiende en sectionale garagepoorten. Ze zijn toepasbaar op automatische poorten van alle afmetingen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. De elektrische poortopeners zorgen voor een geruisloze vergrendeling dankzij de onderhoudsvrije tandriem. Voor de binnenblijvende garagepoorten installeren wij een krachtige en veilige motor op de poort zelf.

Automatische poorten

Draaihekken met automatische poortopener

Wij bieden u de keuze tussen opbouwmotoren en ondergrondse motoren. De opbouwmotoren geven u het voordeel van een snelle plaatsing en een discreet design. De inbouwmotoren laten uw hek 100% tot zijn recht komen omdat ze onzichtbaar worden gemonteerd.

Met onze poortopeners opent uw hek zich met één druk op de knop en sluit het zich automatisch! Combineer met een parlofoon of videofoon voor een optimale toegangscontrole: poort en/of hek kunnen dan van op afstand bediend worden door iemand die de ingang in de gaten houdt!

Schuifhekken voor privé en industrieel gebruik

Wij bieden u diverse motoren voor lichte, middelzware en zware schuifhekken, bestemd voor zowel privé- als industrieel gebruik. Alle types voldoen aan de recentste veiligheidsvoorschriften. Voor uw draaihek, schuifhek of elektrische poort met automatische poortopener kunt u telkens kiezen uit motoren met elektromechanische of elektrohydraulische aandrijving. 

JOJO installeert al jarenlang automatische poorten (bedrijven en particulieren). Contacteer ons snel voor meer informatie over ons gamma en de verschillende systemen voor automatisatie: poorten en hekken vindt u bij ons in alle soorten en maten!

Waarom kiezen voor jojo systems?

Meer tevreden klanten

Onze kwaliteitsmerken