Sluiten

089 85 86 87

Automatische hekopener

Met een automatische hekopener maakt u het zich een stuk gemakkelijker. Tegenwoordig kunt u met een afstandsbediening hekkens en poorten met één druk op de knop laten openen en sluiten.

Neem dus vandaag nog contact op met JOJO voor een offerte of professioneel advies over onze hekopeners en de installatie van een automatisch hek!

Het comfort van een automatische hekopener

Ontdek het grote voordeel van automatisatie: hekkens en poorten die zich haast vanzelf openen en sluiten omdat u deze van op afstand kunt bedienen. De installatie van een hekopener betekent een wereld van verschil, zeker als u deze combineert met een systeem voor parlofonie of videofonie: toegangscontrole was nog nooit zo eenvoudig!

Een hekopener voor elk systeem

Draaihek of schuifhek: voor elk systeem bestaan er tegenwoordig automatische hekopeners. Indien nodig wordt uw hekopener ondergronds aangesloten indien het gaat over een ingebouwde motor. Wij komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken!(*)

Hekopeners: prijzen en formules

JOJO biedt u uitgebreid advies omtrent de automatisatie van uw hekken of poorten en stelt u de ideale hekopener te koop voor aan een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Hiervoor selecteren wij zorgvuldig de meest hoogwaardige systemen op de markt! 

Zet vandaag nog de eerste stap richting meer comfort en veiligheid en contacteer snel JOJO Systems voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie over verschillende soorten hekopeners, prijzen per systeem en tarieven voor installatie!

(*)Wij stellen alles in het werk om elke klant een totaalservice te bieden, gaande van een grondige bespreking en studie vooraf tot een professionele installatie en een 24-uursservice bij herstelling. Om deze dienstverlening mogelijk te maken, is JOJO Systems hoofdzakelijk actief voor bedrijven en particulieren in de provincie Limburg.

Waarom kiezen voor jojo systems?

Meer tevreden klanten

Onze kwaliteitsmerken

  • Ekey