Sluiten

089 85 86 87

Toegangscontrolesysteem en automatisatie

Wij installeren enkel uw automatisatie- of toegangscontrolesysteem voor industrieel gebruik. Particuliere installaties worden niet meer door JOJO Systems geïnstalleerd.

Toegangscontrole
 • Parlofoon - Videofoon

  Voor de toegangscontrole van uw woning, appartementsgebouw of bedrijfspand hebt u de keuze uit een uitgebreid gamma van parlofoons en videofoons (deurbel met camera en parlofoonsysteem).
 • Automatische schuifdeur

  Automatische deuren betekenen altijd een toegevoegde waarde voor uw pand, zowel bij particuliere woningen en zorginstellingen als bij bedrijfsgebouwen en winkels.
 • Slagboom

  Goed geïnstalleerde slagbomen regelen de toegang tot uw parking op een eenvoudige en toch efficiënte wijze en kunnen zowel op een kleine privé-inrit als op een grote bedrijfsparking met frequent vrachtverkeer worden gebruikt.
 • Bezoekersregistratie

  Een systeem voor bezoekersregistratie stelt u in staat om het onthaal van uw bezoekers volledig te automatiseren. Deze toepassing zorgt niet alleen voor een klantvriendelijk onthaal, maar helpt u ook om het overzicht te behouden!
 • Automatische hekopener

  Met een automatische hekopener maakt u het zich een stuk gemakkelijker. Tegenwoordig kunt u met een afstandsbediening hekkens en poorten met één druk op de knop laten openen en sluiten...
 • Toegangscontrole

  In bedrijven of instellingen is er soms zoveel in- en uitloop dat het moeilijk is om de controle te behouden. JOJO Systems biedt een eind aan deze onoverzichtelijkheid!...

Houdt u graag toezicht op de in- en uitstroom aan mensen in uw woning of bedrijf? Dan zijn 3 elementen van kapitaal belang:

Automatisatie

 • Laat niet zomaar iedereen binnen: onze poorten, hekken, slagbomen en automatische deuren blijven dicht voor wie geen toelating heeft;
 • Ga na wie er binnen en buiten gaat: onze automatische toegangscontrolesystemen en onze videofoons en parlofoons geven u maximale controle;
 • Registreer hoe lang iemand binnen blijft: met onze tijdregistratiesystemen wordt controle van uw werknemers gemakkelijk.

Kwaliteit over de hele lijn

Dankzij de strenge normen die wij hanteren bij het selecteren van onze materialen, toestellen en ons toegangcontrolesysteem kunnen wij u de allerhoogste kwaliteit en een jarenlange garantie bieden. Bovendien gebeurt de installatie door ervaren specialisten zodat alles perfect naar wens functioneert.

Onze totaalservice

Bij JOJO krijgt elke klant een totaalservice waarbij stiptheid, nauwkeurige afwerking en kwaliteit centraal staan. Omdat wij ons actieterrein bewust beperken tot het Limburgse zijn wij ook in staat om elk van onze klanten een persoonlijke service te bieden. Voor depannages of herstellingen zijn wij 24/7 bereikbaar via onze noodlijn!

Wij leggen de lat hoger

Dankzij meer dan 27 jaar ervaring beschikken wij over de nodige expertise. Maar JOJO staat niet stil: voortdurend houden wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektronica in de gaten zodat we u steeds beter van dienst kunnen zijn met nog meer geavanceerde systemen en technologieën.

Waarom kiezen voor jojo systems?

Meer tevreden klanten

Onze kwaliteitsmerken

 • Ekey