Sluiten

089 85 86 87

VOIP telefoon: Ontdek de voordelen van voice over IP

Het internet biedt tal van mogelijkheden om een stuk voordeliger te bellen en te faxen. JOJO Systems volgt de allerlaatste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van voice over IP of VOIP-telefonie (het systeem waarmee u telefoongesprekken voert en faxen verstuurt via het internet), op de voet. VOIP telefonie helpt u om goedkoper te bellen zonder kwaliteitsverlies. Ook in de dure abonnementen van uw huidige (ISDN) lijnen kan behoorlijk bespaard worden. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat alle faxen die u ontvangt netjes in PDF-formaat in uw mailbox worden bezorgd. Dat maakt het u weer een stuk gemakkelijker!

IP-telefonie: minimale aanpassing, maximale besparing

IP-telefonie

De periode waarin online bellen met VOIP gekenmerkt werd door trage verbinding en slechte verstaanbaarheid, is allang voorbij. Voice over IP-bellen gebeurt met dezelfde kwaliteit als analoge telefonie of ISDN, maar dan een stuk goedkoper omdat u uw internetverbinding en het gebruik van uw IP-telefoon niet per seconde betaalt.

 

 

Uw VOIP-telefoon geïnstalleerd in een handomdraai!

U werkt in uw bedrijf nog niet met Voice over IP-telefoons? De kans is groot dat we met een eenvoudige VOIP-adapter uw bestaande centrale gemakkelijk kunnen ombouwen tot een VOIP-centrale. Daarna belt u gewoon met de telefoon die u al gebruikte. U merkt geen enkel verschil, behalve aan uw telefoonfactuur, die nu goedkoper is.

Wil u graag weten hoeveel u met een VOIP-telefoonsysteem kunt besparen? Neem dan snel contact met ons op! Of wil u meer weten over telecom of onze telefooncentrales

Waarom kiezen voor jojo systems?

Meer tevreden klanten

Onze kwaliteitsmerken

  • Ekey