Sluiten

089 85 86 87

Sneller surfen op internet dankzij een snelle internetverbinding

U gebruikt uw internetverbinding dagelijks en natuurlijk verwacht u daarbij snelheid en veiligheid. Internet moet voor u betrouwbaar functioneren, zonder haperingen. Dankzij JOJO Systems kan u sneller surfen op internet.

JOJO biedt snel en veilig internet, beveiligde verbindingen (VPN) en alles wat bij de installatie van uw internetaansluiting komt kijken. Zo respecteren wij de belangrijkste criteria voor internet: snelheid en veiligheid. Wij werken hier samen met onze partner LCR Telecom welke ook andere diensten zoals VoIP telefonie aanbiedt.

Qua internetbeveiliging zijn onze IT experts opgeleid om routers en firewall's te integreren van merken zoals Fortinet, Zyxel, Netgear, ...

Supersnelle internetverbinding

Leveranciers van internet vergelijken is niet meer nodig: een veilige en snelle internetverbinding aan een goede prijs/kwaliteitverhouding (via internetprovider LCR Telecom) vindt u bij JOJO!

Ook dit behoort tot onze service:

  • Aanvraag VDSL of SDSL-verbinding;
  • Installatie modems en routers in bestaande netwerken;
  • Installatie beveiligde draadloze netwerken;

 

Veilige internetverbinding

Wij beschermen uw internetverbinding tegen aanvallen en spam. Zo zorgt onze secure gateway voor:

  • Virusbescherming: tegen onze automatisch geüpdatet antivirussoftware maken virussen, spyware en adware geen kans;
  • Spamdetectie: alle inkomende en uitgaande e-mails worden streng gecontroleerd;
  • Contentfiltering: bepaalde websites worden geblokkeerd voor uw medewerkers.

Loopt er toch iets mis? Dan schakelen we ons Remote Managementsysteem in en nemen onze IT specialisten uw computer over van op afstand, zodat het probleem in een mum van tijd verholpen is.

Beveiligde VPN-internetverbinding

Met een beveiligde VPN-internetverbinding kunnen collega’s die thuis of in een andere vestiging werken veilig aanmelden op uw bedrijfsnetwerk zonder dat uw gegevens gevaar lopen.

Webhosting

JOJO neemt ook graag het beheer van uw webruimte in handen. Zo vermijdt u eindeloze lijsten van verschillende leveranciers. Dit houdt in:

  • Uw domeinnaam en 500 MB webruimte;
  • 10 mailboxen met onbeperkte aliassen en webmail;
  • Technische ondersteuning. 

Op zoek naar de goedkopere oplossing voor uw internet? Vergelijken hoeft niet meer: JOJO en Primusnet VDSL bieden u de allervoordeligste tarieven, veiligheid en snelheid: internet aan de beste voorwaarden, dus. Contacteer ons snel voor meer info!

Waarom kiezen voor jojo systems?

Meer tevreden klanten

Onze kwaliteitsmerken

  • Ekey