Sluiten

089 85 86 87

Internet en telefonie: meegaan met uw tijd

Wist u dat u heel wat kosten kunt besparen in internet en telefonie? Kent u de mogelijkheden van een moderne telefooncentrale of van de moderne vaste telefoontoestellen? Hebt u al eens gehoord van Voice over IP (VOIP) of gebruikt u het al zelf?

JOJO Systems biedt professionele en goedkopere oplossingen voor uw vaste telefonie, gsm-abonnement en internet.

Telecom
 • Telefooncentrale

  JOJO Systems heeft het laatste nieuwe in huis op vlak van telefooncentrales . JOJO is reeds meer dan 20 jaar officiëel verdeler van NEC telefoonsystemen...
 • Voice over IP (VOIP)

  Het internet biedt tal van mogelijkheden om een stuk voordeliger te bellen en te faxen ...
 • NEC uMobility

  Betere integratie voor smartphones met de nieuwe uMobility oplossing! Gebruik uw iPhone / Android smartphone als een verlengstuk (binnenlijn) van uw NEC SV9100 communicatie server...
 • Snelle internetverbinding (VDSL)

  U gebruikt uw internetverbinding dagelijks en natuurlijk verwacht u daarbij snelheid en veiligheid. Internet moet voor u betrouwbaar functioneren, zonder haperingen. Dankzij JOJO Systems kan u sneller surfen op internet ...

Telefoneren via het internet: gevoelig goedkoper!

In vergelijking met de analoge telefonie is internetbellen via het Voice over IP-systeem een stuk voordeliger en even gemakkelijk, want er wordt gebruik gemaakt van de door iedereen gekende telefoontoestellen. Wij integreren de talloze mogelijkheden die bellen via het internet aanreikt in onze systemen en bieden u een manier om tot 60% te besparen op uw gesprekskosten! Internet en telefonie gaan hand in hand.

De telefooncentrale: krachtig en flexibel!

Onze NEC SV9100 telefooncentrale kan zonder twijfel alle telefonie-eisen van uw onderneming aan.

 

De centrale heeft aansluitingen voor alle systemen en past zich dus moeiteloos mee aan wanneer uw telefoongewoonten veranderen. Dankzij de VOIP kunnen de systemen van verschillende locaties ook vlot aan elkaar worden gekoppeld.

Veelzijdige telefoontoestellen op maat

Met een sip-telefoon kan men iedereen altijd bereiken, waar de persoon zich ook bevindt en welk telefoontoestel hij ook gebruikt. Via sip (session initiation protocol) wordt het gesprek opgestart. Dit kan een conversatie zijn tussen 2 personen, maar kan ook gebruikt worden voor meerdere personen die telefonisch vergaderen.

 

Bovendien biedt JOJO Systems gespecialiseerde telefoons aan voor elke werkpost, zodat al uw werknemers straks bellen met een telefoontoestel dat perfect bij zijn of haar taken past.

NEC toestellen

 

Op onze website vindt u meer informatie over het VOIP-systeem. Aarzel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent of nog vragen heeft over internet en telefonie!

Bekijk onze blog

Waarom kiezen voor jojo systems?

Meer tevreden klanten

Onze kwaliteitsmerken

 • Ekey