Over ons

We doen al 30 jaar waar we goed in zijn..

… en dat is ervoor zorgen dat onze klanten zich geen zorgen meer hoeven te maken!

Want in die 30 jaar zijn we uitgegroeid tot marktleider in Limburg. We hebben ons gespecialiseerd in het leveren van een vlotte totaalservice. En dat niet alleen door ons constant bij te scholen, maar ook door steeds de behoeften van onze klanten voorop te stellen.

Maak kennis met enkele van de 35 medewerkers van het JOJO Systems-team:

Wat ik belangrijk vind, is dat we snel kunnen handelen naar de klanten toe. Als de klant belt, dan willen we daar al in de namiddag naartoe kunnen gaan. Daarom hebben we ook een apart serviceteam zodat we snel kunnen handelen en klanten tevreden kunnen stellen. Wat ik graag hoor bij klanten is dat het probleem opgelost is en dat de klant tevreden is over de service.

Brecht, installatietechnieker

Als ik bij de klant ben, dan probeer ik echt de perfectie na te streven.

Jo, servicetechnieker

Ik werk van januari 2020 bij JOJO Systems. Het aangenaamst bij JOJO Systems vind ik de familiale sfeer en dat we allemaal goed met mekaar kunnen opschieten.

Stefan, onderhoudstechnieker

In mijn service naar de klanten, vind ik het belangrijk om een persoonlijke touch te geven.  Ook de planning is belangrijk voor mij zodat ik exact weet waar ik naartoe moet gaan en onze klanten op het beloofde uur kan verderhelpen. Op maximaal 30 minuten na, weet de klant perfect wanneer wij er zullen zijn. 

Yannick, IT-technieker

Service is heel belangrijk. We helpen de klant zo snel mogelijk verder. Hun problemen oplossen, daar gaan we voor.

Pascal, technisch deskundige

Onze klokvaste planning is voor ons bedrijf en onze klant cruciaal. De klant weet graag wanneer we komen en voor ons is dit ook efficiënter werken. De techniekers krijgen een overzichtelijke planning, waardoor we onze beloftes kunnen nakomen.  

Peter, hoofd technische dienst

Als de klanten naar ons bellen, is het belangrijk dat we naar ze luisteren en de problemen aanpakken.

Ben, systeemintegrator

Ik werk 4 jaar bij JOJO Systems. Het is een heel fijne firma om te werken. Met heel fijne collega’s. Het werk is heel gevarieerd. Ik kom telefonisch met heel wat klanten in contact. Als ik bel, is het meestal niet zo leuk, want dan gaat het over een openstaande factuur. We proberen dan samen een oplossing te vinden, die klantvriendelijk is en ook wel voor JOJO Systems mooi is.

Denise, boekhouding/HR

Klaar om ons te leren kennen?

Limburgs vakwerk 

Ons actiegebied strekt zich uit over Limburg. Waarom? Op die manier blijven we zo dicht mogelijk bij onze klanten staan en kunnen onze techniekers 24/7 service leveren. Als we iets beloven, doen we het ook. 

Erkenningen 

JOJO Systems is op verschillende domeinen erkend:

Beveiliging

Ministerie van Binnenlandse Zaken 20 0031 14
B.V.V.O. (verzekeringen) AIV 257
INCERT (kwaliteitslabel) B-1513

Vergunde onderneming alarm- en camerasystemen door FOD
KBO 0437837610

Telefonie

B.I.P.T. INS-BE-04-02-0068

Aannemer

Registratie als aannemer: BE 437.837.610-36705