Sluiten

089 85 86 87

Tevreden over de alarminstallatie in uw woning of over uw kluis?

Jojo Systems draagt klantentevredenheid hoog in het vaandel. Of het nu gaat over de alarminstallatie van uw woning of bedrijf, uw brandkast of kluis of over tips tegen inbraak: u kan altijd rekenen op de beste support van ons team.

Mathieu Gijbels
 • Getuigenis: Huisartsenpraktijk Lenaerts-Peer

  “De medewerker die langskwam voor de installatie van een telefooncentrale in mijn huisartsenpraktijk was zéér bekwaam. Hij begreep onmiddellijk wat ik wilde en legde mij alles haarfijn uit. Ook over het systeem zelf niets dan lof. De telefooncentrale is uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk. En de 3 dokters? Die kunnen zich eindelijk focussen op het echte werk, zonder voortdurend gestoord te worden door een rinkelende telefoon”.

  Magda Symons, Huisartsenpraktijk Lenaerts-Peer

 • Klant is echt koning

  “Verbouwingen brengen altijd heel wat gedoe met zich mee. In tegenstelling tot een aantal andere firma’s voelden we ons bij JOJO altijd welkom. Bij Jojo Systems is de klant echt koning. Héél knap! We zijn erg tevreden over onze alarminstallatie en maken dan ook graag reclame voor jullie!".

  Patrick Indestege

 • Propere en verzorgde afwerking

  "Zoals afgesproken werd vandaag de gevraagde installatie geplaatst, waarvoor onze dank. Graag hadden wij bij deze ook de installateurs nogmaals willen bedanken, voor de bijzonder propere en verzorgde afwerking, alsook hun vriendelijkheid en beleefdheid. Wij zullen het zeker niet nalaten om jullie firma te promoten”.

  Patrick en Sabine Lambrechts-Croes

 • Alarminstallatie: Heel tevreden!

  "Jullie waren stipt aanwezig en hebben de werkzaamheden ook zeer professioneel uitgevoerd.  Er werd voldoende tijd geschonken aan de voorbereiding, namelijk de plaats waar alle kabels gingen lopen om het zo mooi mogelijk af te werken en dat is ook perfect gelukt, waarvoor onze dank. Jullie beschikken over professionele teams. Ook onze complimenten aan Raf die zijn ploegen op een professionele maar toch zeer menselijke manier leidt. Tot slot: wij zijn heel tevreden over jojo!"

  Kris en Kathleen Latacz, Genk

 • Installatie videofoons: residentie Agora

  “Heden heeft een ploeg van 4 personen bij ons de oude parlofoons vervangen door videofoons.

  Ik houd eraan uw organisatie te feliciteren voor de wijze waarop uw personeel zich van haar opdracht heeft gekweten. Vriendelijk en beleefd tegenover de bewoners en alles proper en netjes afgewerkt. Ik kan u zeggen dat wij hier ooit anders hebben meegemaakt.

  Bedankt voor de correcte bediening”.

  M.Frederix

 • Heldere communicatie, gebruiksgemak en flexibiliteit

  "Wij waren voornamelijk op zoek naar een gedegen telefonieoplossing: heldere communicatie, gebruiksgemak en flexibiliteit. Na een aantal omzwervingen kwamen we uiteindelijk bij Jojo Systems terecht. En dat hebben we ons nog geen moment beklaagd! Alvast bedankt voor deze veelbelovende start van onze samenwerking”.

  Mark Bernaerts, Vennoot ConSenso Advocaten

 • Snelle service en helemaal niet duur

  "Onlangs installeerden jullie bij ons een geautomatiseerd schuifhekken. Wij laten weten zeer tevreden te zijn over jullie werk. Snelle service en helemaal niet duur. Ons zien jullie zeker nog terug!"

  Jan Bijnens

 • Bijzonder professioneel en to the point

  “We zijn heel aangenaam verrast door de accurate aanpak van jullie installateurs. Bijzonder professioneel, zonder omwegen en "to the point". Julie waren bovendien zeer ontvankelijk in het beantwoorden van al onze vragen en voorstellen. Ook de afwerking is prima.

  Wij hebben over de hele lijn geen enkele negatieve opmerking te melden. We zullen dan ook graag reclame maken voor jullie!

  Heel hartelijk bedankt”.

  Gilbert Boosten

 • Jochen Didden & Renate Gielissen - Meeuwen

  "Zoals afgesproken is er vandaag bij ons thuis een installatie geplaatst door uw firma. Via deze weg wil ik u laten weten dat ik zeer tevreden ben, om niet te zeggen enorm tevreden, omtrent uw installatieteam! Uw collega’s, aangevuld met een stagiair, waren zeer vriendelijk, behulpzaam, konden duidelijke heldere uitleg verschaffen en hebben alle nodige onderdelen met grote zorg en precisie geïnstalleerd. Bovendien is er geen spatje vuil te bekennen door de uitgevoerde werkzaamheden. Pure vaklui in hart en nieren. Proficiat met zo’n positief ingesteld, hard werkend team!”

  Jochen Didden & Renate Gielissen - Meeuwen

 • Alles gebeurt automatisch

  "Waauw! Nooit gedacht dat ik het mezelf zo gemakkelijk zou kunnen maken. Dankzij het tijdregistratiesysteem van Jojo Systems weet ik perfect wie wanneer mijn terrein betreedt. Het beste? Alles gebeurt automatisch. Zelf hoef ik dus helemaal niets te doen. Dank u JOJO!"

  Danny Staes

 • Draadloze alarminstallatie

  "Om te beginnen, deze is uiteraard niet draadloos maar bij JOJO beweert men dat je als klant daar achteraf niks van kan zien. Dat we hier heel erg sceptisch tegenover stonden, is te begrijpen. Zeker als je een half jaar eerder alles hebt laten verven en behangen”.

  Fam. Dierickx

 • Alles netjes en uitmuntend gedaan

  “Bij deze wil ik even laten weten dat iedereen aangenaam verrast is door de nieuwe telefooncentrale! Ook wil ik even melden dat degenen die hier gewerkt hebben hun job uitmuntend gedaan hebben en alles netjes hebben achtergelaten! een dikke proficiat aan JOJO”!

  Hennie Wils, Eurofresh Bocholt

 • Zeer professioneel

  "De installatie van ons alarm is zeer professioneel gebeurd. Er is inderdaad nergens een kabel te zien en er is niks overdreven vuil gemaakt. Alles werkt en de uitleg was ook heel duidelijk. Bedankt en een dikke proficiat!"

  Willy Meerten

 • Goede service bij Jojo

  "Er werd door JOJO een studie gemaakt over hoe ons kantoor kon voorzien worden op de uitdagingen van de toekomst! Er is een toegangscontrolesysteem voorzien, samen met de nodige slagbomen, parlofonie en cameracontrole. Gelijktijdig heeft men de installatie van een nieuwe telefooncentrale voorzien. JOJO heeft alle telefoniekosten voor ons opgelijst, en een voorstel gedaan tot een gedeeld en gecontroleerd bellen via internet. Alle administratieve rompslomp werd door hen gedaan”.

  Dhr. Deckers

 • Professionaliteit

  "Ik was meteen onder de indruk van de professionaliteit van Jojo Systems. Eerst werden alle pijnpunten van mijn woning blootgelegd. Daarna werd een oplossing speciaal op maat van mijn behoeften voorgesteld. Dat noem ik pas service! Ik ben een tevreden klant”.

  Mark Delover

 • Plaatsing alarminstallatie

  "Recent hebben jullie bij ons een alarminstallatie geplaatst. Zowel op commercieel-technisch als op praktisch vlak zijn we zeer tevreden over jullie medewerkers. De plaatsing van de alarminstallatie werd nauwkeurig voorbereid zodat er achteraf praktisch geen kabels zichtbaar zouden zijn. Ook tijdens de uitvoering werd regelmatig met ons overlegd over de plaatsing van de detectoren en de sirenes”.

  Fam. Martens

 • Vervanging automatisatie poort

  "Bedankt voor de vlotte afwerking van het dossier en niet in het minst voor de enorme inzet en service van uw technieker Stefaan. Hij werd geconfronteerd met extra problemen door het feit dat de garage zeer laag is en dat de auto met de normale wisselstukken niet binnen zou kunnen. Hij heeft dat zeer intelligent opgelost. Alles loopt nu perfect!"

  Josy Claes

 • Danken doet deugd ... dank je wel!

  "Vrijdag 18 januari was een team van jullie bij ons te gast voor het plaatsen van een alarminstallatie. Jullie hebben wellicht ooit gehoord van de gekende uitspraak: 'Danken doet deugd... dank je wel' Welnu, graag even deze feedback om te melden dat we op en top tevreden zijn”.

  Dhr. Paredis

 • Chapeau voor de correctheid, vriendelijkheid en efficiënte manier van werken.

  Gisteren deed een van uw medewerkers, Bram, bij ons het nazicht van het alarm. Chapeau voor de correctheid, vriendelijkheid en efficiënte manier van werken.
  Trouwens, bij al uw medewerkers hadden wij tot nu toe (en dit toch al meer dan 20 jaar) hetzelfde gevoel. Dus ook voor de firma een dikke pluim, omwille van de geselecteerde medewerkers, maar ook voor de organisatie. Weinig firma's nemen het zo nauw als jullie met het maken van correcte afspraken en het naleven daarvan.

  Karel Deckx – Dilsen Stokkem

 • Altijd goed gezind, vriendelijk en correct, met een duidelijke uitleg.

  Hallo JoJo, Gisteren zijn de jongens ons alarm komen installeren; ik wou even via deze weg laten weten dat wij super content zijn met het gedane werk van jullie team ! Vier fatsoenlijke gasten, altijd goed gezind, vriendelijk en correct, met een duidelijke uitleg maw “goede werkers”. Het werk zelf werd zeer netjes gedaan ! Niet alleen de verkopers mogen met de pluimen gaan lopen maar meer nog de mensen die alles in huis komen installeren. Proficiat !

  Bart, Inge en Eloïse.

 • Logische stap om opnieuw voor JOJO te kiezen

  “We hadden in het verleden al goede ervaringen met JOJO Systems en dus was het een logische stap om opnieuw voor jullie te kiezen voor een nieuw poortautomatisatie-systeem. De werken zijn erg vlot verlopen, volledig volgens afspraak. Uw techniekers zijn zeer beleefd en vriendelijk, geven duidelijke informatie en leveren goed werk. Bovendien werd alles na de werken ook proper achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, bedankt! Wie op zoek is naar een kwalitatieve en betrouwbare partner voor poortautomatisatie is bij JOJO Systems aan het juiste adres!"

  Eliane Geusens, Huis Geusens (Oudsbergen)

   

 • Goede beveiliging dankzij JOJO Systems

  De techniekers van JOJO Systems waren op het afgesproken tijdstip aanwezig en hebben zeer goed doorgewerkt. Alles werd vlot afgewerkt en netjes achter gelaten. Dankzij JOJO Systems is onze woning nu goed beveiligd.

  E.G., Genk

 • Warm Limburg gevoel

  “Op aanbeveling van mijn buurman contacteerde ik Jojo Systems en meteen kwam op dezelfde dag nog een vertegenwoordiger langs voor een offerte op te maken wat ik persoonlijk heel straf vond. Ik was eerst klant bij een beveiligingsbedrijf dat ver gelegen was van mijn woning. Je weet nooit wanneer je hulp nodig hebt en op dat moment wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Door nu voor JoJo Systems te kiezen voel ik mij veiliger in mijn woonst door hun snelle service.”

  Mevr. Tilly uit Maasmechelen

Onze kwaliteitsmerken

 • Ekey