Sluiten

089 85 86 87

Over jojo

Vakmensen met kennis van zaken

We zijn al 30 jaar elektronica-expert. En dat betekent vooral dat we onszelf heel die tijd flink bijschoolden om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en systemen op vlak van bedrijf en woning beveiligen. Zodat we u altijd de meest geschikte oplossing bieden.

Uiteraard verzamelden we in die 30 jaar heel wat ervaring. Die bagage gebruiken we in al onze projecten. En daar geniet u dus volop van.

Persoonlijke service op topniveau

Waarom ons installatieteam nooit vertrekt voor het uw verkorte nummers in al uw telefoons heeft geïnstalleerd? Of voor het alle kabels netjes samenbond en elegant verstopte? Waarom het uw gebruikte batterijen meenam en correct deponeerde? Omdat we weten dat die details voor u het verschil maken.

Ons installatieteam gaat volop voor topservice. En ons interventieteam is dag en nacht bereikbaar. Een panne? Een defect dat niet kan wachten? Onze specialisten zijn meteen onderweg.

Alleen in Limburg

We weten heel goed dat de wereld groter is dan Limburg. Toch gaan we nooit verder dan 60 kilometer van Opglabbeek. Want we willen onze belofte van kwaliteit en persoonlijke service écht waarmaken bij het beveiligen van uw woning of bedrijf. En dus blijven we altijd heel dicht bij u.

Bent u benieuwd naar onze persoonlijke service? Neem dan zeker contact met ons op. Dan leggen we de details uit tijdens een vrijblijvend gesprek.

Erkenningen

Volgende erkenningen garanderen de kwaliteit van JOJO Systems:

Beveiliging:

 • Ministerie van Binnenlandse Zaken
  20 0031 14

 • B.V.V.O. (verzekeringen)
  AIV 257

 • INCERT (kwaliteitslabel)
  B-1513

Telefonie:

 • B.I.P.T.
  INS-BE-04-02-0068

Aannemer:

 • Registratie als aannemer
  BE 437.837.610-36705

Onze kwaliteitsmerken

 • Ekey