Ga voor efficiëntie

Geen discussies meer met correcte tijdregistratie

Als werkgever wilt u beschikken over de juiste tools om nauwkeurig de werkuren en verlofdagen van uw werknemers te registreren. Zo verloopt uw dagelijkse werking en loonadministratie vlot. En dat is een win-win, zowel voor uzelf als voor uw werknemers.

JOJO systems voorziet geïntegreerde tijdregistratiesystemen in Limburg, volledig aangepast aan uw organisatie. Dat doen we met een nauwkeurige analyse ter plaatse, service op maat en 24/7 dienstverlening.

 

Benieuwd hoe wij u helpen om uw tijdregistratiesysteem te stroomlijnen? Vraag een vrijblijvende analyse en demo aan!

Slimmer werken met nauwkeurige tijdregistratie

Loonadministratie is belangrijk voor elke onderneming. En daar is tijdregistratie een onmisbaar deel van. Dankzij het juiste systeem zorgt u ervoor dat de gepresteerde uren van uw werknemers nauwkeurig worden bijgehouden, in één werkbare database. De voordelen?

  • Tijdswinst: u verliest geen tijd meer door met verschillende documenten en Excels te werken;
  • Flexibiliteit: dankzij tijdregistratie zijn thuiswerk, vakantie-of ADV-dagen en afwezigheden meteen zichtbaar;
  • Nauwkeurigheid: geen fouten of onduidelijkheden meer in de verloning, maar een duidelijke weergave van alle gepresteerde uren;
  • Transparantie: bekijk eenvoudig wie waar en wanneer heeft gewerkt. Zo is er geen discussie mogelijk.

Koppel al uw systemen

JOJO Systems is gespecialiseerd in het integreren van verschillende systemen. We willen namelijk op elk vlak een totaaloplossing aanbieden. Tijdens onze analyse van uw tijdregistratie houden we dan ook rekening met uw noden en de diverse mogelijkheden.

Een paar van de toepassingen die we moeiteloos integreren met uw tijdregistratiesysteem:

  • Toegangscontrole: koppel uw tijdregistratie met uw toegangscontrolesysteem. Zo worden uren automatisch geregistreerd en krijgen enkel de juiste mensen toegang tot bepaalde ruimtes.
  • eHRSELF service: verbind uw tijdregistratie eenvoudig met uw HR-platform
  • ERP-systemen: wij zorgen voor een geïntegreerd tijdregistratiesysteem, waar al uw gegevens in één database worden bewaard. Zo heeft u telkens een totaalbeeld van wat er binnen uw organisatie gebeurt.
  • Bezoekersregistratie: ontvang en registreer uw bezoekers digitaal, zonder papieren administratie en koppel meteen een toegangsbadge.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op vlak van tijdregistratie? Neem contact op!