Vlotte loonadministratie dankzij tijdregistratie

Sinds 01/01/2023 is de tak van tijdregistratie overgedragen aan Syntegro, ontwikkelaar/fabrikant van het tijdregistratiesysteem. Klik hier voor meer informatie over tijdregistratie.

Eenvoudige tijdregistratie draagt bij tot efficiëntie

Als bedrijf wilt u de ziektedagen, werkuren en verlofdagen nauwkeurig en efficiënt bijhouden zodat uw loonadministratie vlot verloopt. Een tijdregistratiesysteem voor uw personeel is dan dé oplossing.

JOJO Systems voorziet geïntegreerde tijdregistratiesystemen voor uw bedrijf in Limburg, volledig aangepast aan uw organisatie. Zo hebben u en uw medewerkers steeds in een handomdraai een duidelijk overzicht en voorkomt u discussies.

Slimmer werken door online tijdregistratie

Welke voordelen biedt tijdregistratie voor uw bedrijf?

  • Tijdswinst: u verliest geen tijd meer door met verschillende documenten en Excels te werken. De uren worden meteen in de eenvoudige tijdregistratie software ingevoerd en klaar. 
  • Flexibiliteit: of u nu thuiswerkt of op kantoor, dankzij tijdregistratie kan u snel uw werkuren ingeven en heeft u overal een duidelijk overzicht van vakantiedagen of ADV-dagen, werkuren en ziektedagen.
  • Nauwkeurigheid: geen fouten of onduidelijkheden meer in de verloning, maar een duidelijke weergave van alle gepresteerde uren. Zo loopt de loonadministratie van een leien dakje.
  • Transparantie: bekijk in de online tijdregistratie software eenvoudig wie waar en wanneer gewerkt heeft. Zo is er geen discussie meer mogelijk.

Mogelijkheid om uw tijdregistratie te koppelen met andere systemen

Beveiligingsspecialist JOJO Systems kan voor u ook verschillende systemen koppelen zodat we u op elk vlak een totaaloplossing kunnen bieden. 

Een paar toepassingen die we moeiteloos kunnen integreren met uw tijdregistratie systeem:

  • Toegangscontrole: koppel uw tijdregistratiesysteem met uw toegangscontrole. Zo worden uren automatisch geregistreerd en krijgen enkel de juiste mensen toegang tot bepaalde ruimtes.
  • eHRSELF service: verbind uw tijdregistratie eenvoudig met uw HR-platform.
  • ERP-systemen: wij zorgen voor een geïntegreerd tijdregistratiesysteem, waar alle gegevens in één database bewaard worden. Zo heeft u telkens een totaalbeeld van wat er binnen uw organisatie gebeurt. 
  • Bezoekersregistratie: ontvang en registreer uw bezoekers digitaal en geef ze een toegangsbadge. Geen gedoe meer met papieren administratie of sleutels. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op vlak van tijdregistratie. Vul ons contactformulier in en een van onze experts neemt contact met u op.