OPLOSSINGEN OP MAAT VAN UW BEDRIJF OF WONING

Beveiligingsspecialist JOJO Systems plaatst geïntegreerde beveiligings- en telecomoplossingen voor bedrijven en woningen in Dilsen-Stokkem. Bij elke installatie mag u zeker zijn van een stipte dienstverlening en 24/7 service na verkoop. Ontdek welke oplossingen wij voor u installeren en met elkaar koppelen:

Camerabewaking

Verhoog de beveiliging van uw woning of bedrijf in Dilsen-Stokkem met bewakingscamera’s of een videofoon. Wij installeren geïntegreerde camerabeveiliging op uw maat. Ook camerasystemen in de cloud mogelijk.

Ontdek onze camerabewaking

Toegangscontrole

U beslist zelf wie toegang verleend wordt aan de slagboom, schuifpoort, elektrische deuren met badgesysteem, schuifdeuren en/of draaihekken van uw bedrijf in Dilsen-Stokkem dankzij toegangscontrole en efficiënte bezoekersregistratie.

Meer informatie over toegangscontrole

Telecom

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een vaste telefooncentrale of een telefooncentrale in de cloud? JOJO Systems analyseert en simuleert uw verbruik. Op basis daarvan zorgen we voor de beste oplossing voor uw situatie. 

Meer informatie over telecom

Alarmsysteem inbraak of branddetectie

Beveilig uw woning of bedrijf tegen inbraak of brand met een alarmsysteem van JOJO Systems. Veiligheid en professionaliteit verzekerd.

Meer informatie over alarmsystemen

Tijdregistratie

Laat uw loonadministratie vlot verlopen dankzij ons efficiënt tijdregistratiesysteem waarbij de uren en vakantiedagen van uw medewerkers nauwkeurig bijgehouden worden. Koppeling met sociale secretariaten mogelijk.

Meer informatie over tijdregistratie

Contacteer JOJO Systems

Heeft u een vraag of wenst u graag advies van een van de experten van JOJO Systems? Laat ons iets weten zodat wij u kunnen contacteren.