JOJO Systems, uw partner voor beveiliging en telecom in Limburg.

JOJO Systems werkt totaaloplossingen voor beveiliging en telecom uit op maat van uw woning of bedrijf in Limburg uit.

Bij JOJO Systems kan u terecht voor camerabewaking, toegangscontrole, slagbomen, automatische poorten, telecom, alarmsystemen (inbraak en branddetectie) en tijdregistratie. Professionele installatie en snelle service, steeds in uw buurt. 

Beveiligings- en telecomoplossingen op uw maat

Camerabewaking

Beveiligingscamera’s en geïntegreerde camerabewaking voor uw woning, appartement, magazijn, winkel of bedrijf in Limburg, zowel binnen als buiten.

Meer over camerabewaking

Toegangscontrole

Met onze toegangscontrole kiest u zelf wie u waar en wanneer toegang geeft in uw bedrijf in Limburg. Combineer slagbomen, poorten, draaihekken en automatische schuifdeuren met bezoekersregistratie voor de ultieme beveiliging.

Meer over toegangscontrole

Telecom

Vaste telefonie of cloudtelefonie voor uw bedrijf, zowel op kantoor als voor thuiswerk.

Meer over telecom

Alarmsysteem inbraak en branddetectie

Uw woning, appartement, winkel, magazijn of bedrijf in Limburg beveiligen tegen ongewenste bezoekers doet u met een professioneel inbraakalarmsysteem van JOJO Systems. Bescherm uw goederen, eigendommen en de levens van uzelf, uw collega’s of medebewoners met een branddetectiesysteem.

Meer over alarmsystemen

Tijdregistratie

Houd werkuren, verlofdagen en ziekte van uw medewerkers bij in een overzichtelijk tijdregistratiesysteem. Zo zorgt u voor een vlotte loonadministratie.

Meer over tijdregistratie

JOJO Systems, beveiliging en telecom voor bedrijven en woningen

Bedrijven en organisaties

Van camerabewaking, inbraakalarm, branddetectie, slagbomen, automatische poorten, toegangscontrole, bezoekersregistratie, tot tijdregistratie. Bij JOJO Systems vindt u het allemaal voor uw bedrijf, organisatie, winkel of magazijn in Limburg.

Woningen en appartementen

Ongewenste bezoekers voorkomen? Kies voor een videofoon, camerabewaking of inbraakalarm van JOJO Systems. Beveilig daarnaast ook uw woning tegen brand met een efficiënt branddetectiesysteem.

De totaalservice van JOJO Systems

Kiest u voor JOJO Systems, dan kan u op beide oren slapen. JOJO Systems staat als installateur en beveiligingsspecialist garant voor een totaalservice, zowel voor als na verkoop. Wij garanderen oplossingen met een meerwaarde zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

"Bij de aankoop van ons huis stelden we vast dat er een alarmsysteem van JOJO Systems aanwezig was. Dit was een absolute meerwaarde voor ons. We zijn heel tevreden over het alarmsysteem en hebben nog nooit problemen ondervonden. De installatie geeft een gevoel van veiligheid, we zouden niet meer zonder kunnen. Wat we zeer aangenaam vinden, is dat er jaarlijks een technieker van JOJO Systems langskomt voor het onderhoud. De medewerkers zijn stipt, voeren perfect hun werk uit en geven je steeds de nodige info. Zo zijn we steeds zeker dat onze alarminstallatie in topconditie is!"

- Familie V.E.

"We voelen ons veel veiliger dankzij het alarmsysteem van JOJO Systems. De vriendelijke medewerkers geven steeds heel deskundig advies en staan steeds voor je klaar om je de nodige hulp te bieden."

- Frans en Mia Medaer-Conings, Lanklaar

"JOJO Systems, een partner op vlak van camerabeveiliging, alarm en toegangscontrole waarop we echt kunnen rekenen."

- Dhr. Wesley Mazzei, verantwoordelijke Industrieel Vastgoed en Logistieke Business Unit voor o.a. Haven Genk bij Group Machiels

"JOJO Systems is een goede partner in onze werking. Goede service, topkwaliteit en aangename mensen om mee samen te werken."

- Dhr. Philippe Samyn, algemeen manager Heidebloem

"Verbouwingen brengen altijd heel wat gedoe met zich mee. In tegenstelling tot een aantal andere firma’s voelden we ons bij JOJO Systems altijd welkom. Bij JOJO Systems is de klant echt koning. We zijn erg tevreden over onze alarminstallatie en maken dan ook graag reclame voor jullie!"

- Patrick Indestege

"Wij waren voornamelijk op zoek naar een gedegen telefonieoplossing: heldere communicatie, gebruiksgemak en flexibiliteit. Na een aantal omzwervingen kwamen we uiteindelijk bij Jojo Systems terecht. En dat hebben we ons nog geen moment beklaagd! Alvast bedankt voor deze veelbelovende start van onze samenwerking."

- Mark Bernaerts, vennoot Consenso Advocaten

"Wij hebben in het verleden al positieve ervaringen gehad met JOJO Systems en dus was het een logische stap om opnieuw voor jullie te kiezen voor het leveren en plaatsen van nieuwe schuifpoorten. De werken zijn erg vlot verlopen, volledig volgens afspraak. Uw techniekers zijn zeer beleefd en vriendelijk, geven duidelijke informatie en leveren goed werk. Bovendien werd alles na de werken ook proper achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, bedankt! Nog op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare partner voor uw poorten, dan bent u bij JOJO Systems aan het juiste adres!"

- Eliane Geusens, Huis Geusens Oudsbergen

"Bij JOJO Systems ben je zeker dat je met een partner werkt met een zeer degelijke kennis van telefonie en die zorgt voor een totale ontzorging. Leg je een telefonievraagstuk neer bij JOJO Systems, dan gaan ze hier snel mee aan de slag en zoeken ze mee naar de ideale oplossing. Dankzij de telefonie-oplossing van JOJO Systems kunnen al onze bedienden gemakkelijk intern bellen, ook tussen de verschillende vestigingen. Wij zijn zeer tevreden."

- Jeroen Joosten, ICT Service Desk Officer - Mathieu Gijbels nv

Koppel uw oplossingen

Wij leveren service op maat en installeren camerabewaking, toegangscontrole, telecom, alarmsystemen en tijdregistratie. Heeft u één of meerdere oplossingen nodig? Het kan allemaal! Verschillende systemen integreren is mogelijk. Bij het uitvoeren van een vrijblijvende analyse, houden we altijd rekening met alle opties.

Contacteer JOJO Systems

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact op met JOJO Systems. Wij staan steeds voor u klaar en helpen u met een glimlach verder.