Destiny versterkt met JOJO Systems de regionale verankering in Limburg inzake cloudtelefonie

Een partnership gericht om samen de Limburgse markt nog beter te bedienen met een totaaloplossing voor cloudtelefonie.

Destiny, de Belgische aanbieder van veilige oplossingen in cloudtelefonie voor innovatieve ondernemingen, breidt zijn partnernetwerk uit met de Limburgse beveiligings- en telecomexpert JOJO Systems. Het versterkt hiermee zijn lokale aanwezigheid in de regio. JOJO Systems is een autoriteit in Limburg met meer dan 30 jaar ervaring in totaaloplossingen voor organisaties en particulieren op vlak van beveiliging en telecom. Met het Destiny partnership versterkt het bedrijf zijn portfolio met een totaalpakket van veilige oplossingen in communicatie via de cloud, inclusief connectiviteit. Beide bedrijven delen tevens dezelfde servicegerichte, persoonlijke en no-nonsense aanpak waarmee ze  samen het middensegment van de Limburgse markt nog beter willen bedienen.

JOJO Systems bouwde de afgelopen decennia heel wat vertrouwen op in de Limburgse markt met zijn aanbod rond vaste telefonie. Intussen wint cloudtelefonie  steeds meer aan belang en wil het bedrijf mee evolueren in die innovatieve markt. “Na een grondige marktanalyse hebben we uiteindelijk gekozen voor de oplossingen in cloudtelefonie van Destiny, vooral omdat we op zoek waren naar een oplossing met bewezen resultaat”, zegt Luc Jansen, zaakvoerder bij JOJO Systems. “Die garantie rond betrouwbaarheid en stabiliteit vonden we bij Destiny. Bovendien zochten we ook een partij die ons een totaaloplossing kon bieden. We spelen hiermee volop in op de verwachtingen van onze klanten, voornamelijk kmo’s, om hen volledig te kunnen ontzorgen. Door het partnership met Destiny kunnen we hen nu zowel een dataverbinding, internet, vast-mobiele integratie én de nodige telefooncentralesoftware in één aanbieden. Ook integratie met CRM- en ERP-pakketten is mogelijk. ”

Cloudtelefonie met een customer centric benadering

Bij het afsluiten van partnerships is de cultural fit voor Destiny erg belangrijk. “Met JOJO Systems delen we dezelfde customer centric benadering en we willen ook net als hen dicht bij onze klanten staan. We zijn dan ook heel blij dat zij als sterk verankerde Limburgse speler ons partnernetwerk komen versterken”, zegt Thomas Wouters, Sales Manager Indirect Sales bij Destiny. “We kijken ernaar uit om hen als operator te ondersteunen om specifieke oplossingen in cloudtelefonie naar de kmo-markt in Limburg te brengen en zo de lokale organisaties, in functie van hun behoeften en op maat, nog beter te kunnen bedienen.”

Over Destiny

Destiny, opgericht in 2008, is een aanbieder van veilige cloudcommunicatie-oplossingen voor innovatieve ondernemingen. Met meer dan 300 medewerkers, verspreid over België, Nederland en Frankrijk, en een jaaromzet van meer dan 85 miljoen euro in 2019, groeide het telecombedrijf uit tot de snelst groeiende cloud- en telecomspeler in de Belgische B2B-markt. Het bedrijf heeft de ambitie om uit te groeien tot een Europese leider en challenger in veilige cloudcommunicatie-oplossingen.

Met het Destiny cloudinteractieplatform kunnen bedrijven vanaf elke plaats en met elk toestel efficiënter communiceren, aangezien telecom en IT in de achterliggende architectuur naadloos in elkaar overvloeien. Daardoor biedt Destiny zeer flexibele en schaalbare oplossingen aan, die perfect zijn aangepast aan de huidige behoeften van de klant én aanpasbaar zijn aan toekomstige behoeften.

Het eigen Destiny-netwerk garandeert snelheid en doorgedreven service voor de meer dan 25.000 professionele klanten, waaronder gereputeerde bedrijven als Cevora, Colruyt, Decathlon, Democo, DPD, Ecover, Gabriëls, Interparking, Katoen Natie, McDonald’s, Officenter, Standaard Boekhandel, Würth en ZEB.
www.destiny.be

Over JOJO Systems

JOJO Systems, opgericht in 1989, is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd op vlak van telecom, toegangscontrole, camerabewaking, alarmsystemen en tijdregistratie. De meer dan 30 medewerkers zijn actief in Limburg bij zowel particulieren als organisaties (kmo’s, zorg, retail en industrie). JOJO Systems is een gezond en winstgevend bedrijf. De afgelopen 5 jaar groeide het bedrijf met 20%. JOJO Systems heeft de ambitie om meer Limburgse organisaties te ondersteunen en volledig te ontzorgen op vlak van beveiliging en telecom.

Vertrekkende vanuit de behoeften en omgeving van de klant, levert JOJO Systems een geïntegreerde beveiligings- en telecomoplossing op maat. Steeds met het oog op het leveren van toegevoegde waarde voor de business van de klant. De technologie is een middel die voor een veilige, klantgerichte en flexibele omgeving moet zorgen. JOJO Systems opteert hiervoor te werken met oplossingen met bewezen resultaten.

Klanten kiezen voor JOJO Systems omwille van de goede service en kwalitatieve afwerking. Reeds meer dan 15.000 Limburgse particulieren en organisaties, waaronder Gijbels Mathieu nv, Haven Genk, Farm Frites, De Zigeuner, Heidebloem zijn klant bij JOJO Systems.

Interesse?

Vraag een vrijblijvende analyse aan, waarbij onze experts uw situatie volledig onder de loep nemen en advies op uw maat geven.