Sluiten

089 85 86 87

Kwalitatieve camerabewaking

Een kwalitatieve camerabewaking bespaart u heel wat moeilijkheden. Onze hoogwaardige IP camera’s zijn ontwikkeld voor bedrijven, maar ook voor bij u thuis hebben we de perfecte oplossing op maat. De goed opgestelde bewakingscamera’s buiten en binnen bewaken uw eigendom en sturen hun beelden onmiddellijk door.

Op het gebied van camerabewaking is JOJO Systems zonder meer de nummer 1 in Limburg.

Camerabewaking: onze camera's zien alles!

Een camerasysteem stelt u niet alleen in staat om tijdig in te grijpen bij problemen rond uw bedrijfsgebouw of woning. U kunt ook achteraf de oorzaak achterhalen en op die manier problemen in de toekomst voorkomen. JOJO Systems garandeert u hierbij de allerhoogste beeldkwaliteit dankzij onze gepersonaliseerde systemen en nauwkeurige werkwijze bij installatie. Camerabewaking is immers al 25 jaar onze specialiteit!

Camerabewaking

 

Binnen- of buitencamera: altijd maatwerk

U kan rekenen op onze jarenlange expertise betreffende opstelling en materiaalkeuze voor uw camerabewaking.

 
Binnencamera JoJo         Buitencamera JoJo
 

Automatische nummerplaatherkenning

Automatische nummerplaatherkenning is een techniek die gebruik maakt van optische tekenherkenning om kentekenplaten te kunnen lezen op voertuigen. De gelezen kentekens kunnen worden vergeleken met zogenaamde referentiebestanden. Dit is bovendien volledig integreerbaar met onze videobewaking-software.

Automatische nummerplaatherkenning

Camerabewaking: wetgeving en aangiftes

Of u nu kiest voor een bewakingscameraset of voor één enkele beveiligingscamera: voor de installatie kunt u hier altijd terecht.
Aangifte Camerabewaking: vul hier uw aangifte in op de website van de privacy commissie van de federale overheid.
Lees, print of download hier de belangrijkste wijzigingen i.v.m. de camerawet van 25 mei 2018.

Maar u kunt ook altijd bij ons terecht voor meer informatie over de wettelijke bepalingen!

JOJO: uw partner in beveiliging

Bij JOJO Systems is de slogan niet zomaar “wij leggen de lat hoger”: wij investeren immers voortdurend in kennis en het toepassen van de laatste technologische ontwikkelingen op het vlak van beveiliging. Camerabewaking door één toestel of een complete bewakingscameraset: wij zijn de betrouwbare partner die u zoekt.

Aarzel dus niet om ons te contacteren: wij zijn actief in de hele provincie Limburg!

Onze kwaliteitsmerken

  • Ekey