Sluiten

089 85 86 87

Passie voor systeemintegratie

JOJO Systems heeft er vanaf dag één bewust voor gekozen om nagenoeg uitsluitend met Limburgse klanten te werken. “We staan daardoor letterlijk kort bij onze klanten en kunnen een feilloze service na verkoop garanderen”, zegt accountverantwoordelijke Luc Jansen. “Onze aanpak vertrekt vanuit een correcte en realistische planning. Beloftes zijn er om na te komen. De organisatie is erop ingesteld om op vlotte wijze ook dringende interventies te doen. Onze medewerkers denken in dezelfde richting en dat leidt tot een optimale kwaliteit en klantvriendelijkheid. We zeggen dat niet van onszelf. Het zijn de klanten die dat bevestigen.”

Perfect integratie

Het complete aanbod van producten en oplossingen in vijf verschillende domeinen maakt een perfecte systeemintegratie mogelijk. “Dat begint bijvoorbeeld met de identificatie van een bezoeker bij een bedrijf via parlofoon of camera, gekoppeld aan de telefooncentrale. Of met de registratie van een medewerker die met zijn toegangsbadge het bedrijf binnenkomt. Het hele bedrijf kan compartiment per compartiment of in zijn geheel bewaakt worden met camera’s en toegangscontrole. Tegelijk is er 24 op 24 uur bewaking en brandalarm. Telefonie, camera en bewakingssysteem zijn voor 100 procent op elkaar afgestemd.”

Klanten hebben slechts één aanspreekpunt, één partner die al hun zorgen uit handen neemt. Daarbij garandeert Jojo Systems  en 24/7 service voor klanten die voor deze optie kiezen.

Topproducten

Kennis en ervaring zijn doorslaggevende elementen om voor JOJO Systems te kiezen. “We investeren permanent in de nowhow van onze 28 medewerkers. Al 25 jaar lang. Passie is

het sleutelwoord. En daarnaast is een goede productkeuze essentieel. We werken met producten en merken die exceptioneel zijn op de markt, met de beste prijs/kwaliteitverhouding die er te vinden is. Op die manier kunnen we een partnership op lange termijn opbouwen met onze leveranciers en dat komt uiteindelijk de eindklant ten goede. Het geeft een gevoel van

veiligheid. Dat is belangrijk als je over elektronische systemen spreekt.” De klanten van JOJO Systems variëren van particulieren tot zelfstandigen, kleinhandelaars, vrije beroepen maar ook grote bedrijven die tot 500 camera’s op hun site  ctief hebben. “Voor elke klant groot of klein geldt hetzelfde engagement. We willen er steeds opnieuw met de glimlach over de vloer kunnen komen.”


Onze kwaliteitsmerken

  • Ekey