Sluiten

089 85 86 87

Woningbeveiliging: altijd een veilig gevoel in huis

Op het gebied van alarminstallaties (woning of bedrijf) biedt JOJO Systems kwaliteitsvolle beveiligingssystemen die volledig op maat van uw specifieke situatie en behoeften worden ontworpen.

Wie zich wil verzekeren van complete inbraakveiligheid, vindt bij ons het vakmanschap en de expertise die leiden tot een feilloos alarmsysteem. Woningbeveiliging of beveiliging van uw bedrijf: wij zorgen steeds voor topkwaliteit met een subliem niveau van afwerking. Contacteer ons gerust voor meer informatie!

Voor bedrijfsgebouw of huis: alarmsysteem

Voor de beveiliging van uw pand gebruiken we nooit een standaard alarmsysteem. Woningbeveiliging of beveiliging van appartement, winkel of bedrijfsgebouw: wij creëren telkens een unieke installatie!

Een totaaloplossing voor uw veiligheid

U hebt bij ons de keuze voor de beveiliging van uw huis: alarmsysteem met of zonder camerabewaking. Voor een gegarandeerde betrouwbaarheid en stabiliteit werken wij enkel met een bedraad alarmsysteem, dat tot in detail wordt afgewerkt. Het wegwerken van kabels en het zeer proper achterlaten van de uw alarmsysteem is onze troef. Dit werd reeds duizenden keren bewezen!

Wij bespreken graag met u de beste methode voor uw woningbeveiliging of inbraakbeveiliging van uw bedrijfsgebouw. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies voor het perfecte alarmsysteem! Woning, bedrijfsgebouw of winkel: wij garanderen de hoogwaardige beveiliging die u zoekt, met een omnium garantie van 3 jaar.

(*)Gelieve er rekening mee te houden dat voor de installatie van alarmsystemen (woning) Limburg ons actieterrein is. Dit is een bewuste keuze om elke klant de totaalservice en -begeleiding te kunnen bieden die wij beloven.

Waarom kiezen voor jojo systems?

Meer tevreden klanten

Onze kwaliteitsmerken

  • Ekey