Sluiten

089 85 86 87

Een eenvoudig alarmsysteem voor uw bedrijf

Ook voor bedrijven ontwerpt JOJO Systems alarminstallaties op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring, een grondige studie vooraf en onze nauwkeurige werkwijze bij installatie horen onze bewakingssystemen met bewegingsdetector en alarmsirene bij de absolute top als het op kwaliteit en efficiëntie aankomt.

JOJO Systems biedt u een totaaloplossing op het gebied van veiligheid. Laat de beveiliging van uw bedrijf dus over aan een ervaren alarminstallateur. Bestel uw eenvoudig alarmsysteem bij JOJO Systems en u kunt op beide oren slapen!

Alarminstallatie bedrijven: telkens een unieke aanpak

Het spreekt voor zich dat de alarminstallatie voor een bedrijf van een heel ander kaliber is dan het beveiligingssysteem van een woning. JOJO Systems heeft echter de nodige expertise in huis om zelfs de meest ingewikkelde panden en terreinen (perimeter beveiliging) nauwgezet te beveiligen.

U wenst enkel een camera of ook een bewegingsdetector? Een binnen- of een buitensirene? Breek er niet langer uw hoofd over. Onze aanpak is gebaseerd op een uitgebreide studie vooraf die ons in staat stelt om een uniek systeem te ontwerpen dat naadloos aansluit bij uw eisen en verwachtingen!


Laat uw alarm installeren door professionals

Niet alleen het ontwerp is een kwestie van maatwerk, ook de installatie van het beveiligingssysteem is een uiterst delicate bezigheid waar zeer veel bij komt kijken. Van de nauwkeurige plaatsbepaling van elke bewegingsdetector tot een haarfijne afstelling en programmatie van de alarmcentrale: JOJO Systems werkt alles tot in het kleinste detail uit en test de installatie ook ter plaatse uit tot deze helemaal op punt staat!

Wij leggen de lat hoger!

Wij bieden u een service die u als klant in de watten legt. Een allround beveiliging, systeem met 3 jaar garantie, noodlijn met 24-uursservice… Om elke klant deze totaalservice te kunnen bieden, beperken wij ons actiedomein in de regel tot de provincie Limburg.

Met JOJO Systems bent u zeker van een perfect functionerend alarm. Beveiliging op maat die alles doet wat u ervan verwacht: contacteer ons om ook de veiligheid van uw bedrijf te optimaliseren!

Waarom kiezen voor jojo systems?

Meer tevreden klanten

Onze kwaliteitsmerken

  • Ekey