Sluiten

089 85 86 87

Het betere alarmsysteem voor woning en bedrijf

Elk jaar zijn tienduizenden ondernemingen en gezinnen het slachtoffer van een inbraak in hun bedrijfsgebouw of huis. Alarmsystemen kunnen de zware gevolgen en de schade hiervan beperken. Investeer daarom in een kwalitatief alarmsysteem voor uw woning of bedrijf: u hebt er alle baat bij om inbrekers buiten te houden.

Volg daarnaast ook onze 10 organisatorische maatregelen voor inbraakbeveiliging!

Wacht dus niet tot het te laat is en contacteer JOJO Systems voor een huisalarm of alarmsysteem voor uw bedrijfsgebouw!

Alarmsystemen
 • Alarmsysteem woning

  Op het gebied van alarminstallaties (woning of bedrijf) biedt JOJO Systems kwaliteitsvolle beveiligingssystemen die volledig op maat van uw specifieke situatie en behoeften worden ontworpen...
 • Alarmsysteem bedrijven

  Ook voor bedrijven ontwerpt JOJO Systems alarminstallaties op maat...
 • Beheer via app

  Beheer uw inbraakalarm vanop afstand via smartphone en/of tablet!
 • Brandkasten & kluizen

  De statistieken liegen er niet om: jaarlijks worden tienduizenden mensen het slachtoffer van brand en diefstal. Een goede verzekering kan u beschermen tegen een financiële catastrofe...

Hoogtechnologische alarminstallaties op maat: safe bij JOJO

Voor een optimale beveiliging bestuderen we vooraf uw huis of bedrijf. Maatwerk is immers een absolute vereiste voor een goede alarminstallatie. Woning, appartement of kantoorgebouw: een specifieke aanpak is noodzakelijk.
Hierbij wordt ook rekening gehouden met omgevingsfactoren: huisdieren, aantal bewoners, ruimte-indeling, woonbuurt… Op basis daarvan ontwerpen we voor u het perfecte alarmsysteem!
Contacteer ons, en laat onze beveiligingsexpert vrijblijvend bij u langs komen!

 

Waarom de alarmsystemen van JOJO Systems?

Al meer dan 30jaar plaatsen wij alarminstallaties in Limburg. Thuis of in uw bedrijf. Wij garanderen u telkens absolute veiligheid. Hoe? Door een voortdurende bijscholing op het gebied van de laatste technologieën, een zorgvuldige selectie van kwaliteitsproducten en een onberispelijke 24/7 dienst na verkoop. Onze vele duizenden tevreden klanten in regio Limburg zijn hiervan getuige.

Zo bieden wij – aan eerlijke prijzen – alarmsystemen die alles doen wat u ervan verwacht en meer. Bovendien krijgt u van ons 3 jaar garantie indien u kiest voor een onderhoudscontract: dit is maar liefst 2 jaar langer dan wettelijk bepaald. Onze slogan is dan ook niet zomaar “wij leggen de lat hoger”!

Alarmsysteem JoJo

Verhoogde investeringsaftrek voor zelfstandige en ondernemingen nog altijd een feit!

Aarzel niet om ons te contacteren voor een alarminstallatie voor uw woning of bedrijfsgebouw: beveiligen is ons vak!

Om elke klant een perfecte service te kunnen bieden, hebben wij ervoor gekozen om ons actiedomein te beperken tot de provincie Limburg.

Bekijk onze blog

Waarom kiezen voor jojo systems?

Meer tevreden klanten

Onze kwaliteitsmerken

 • Ekey