Sluiten

JOJO Systems uit Opglabbeek vaart verder onder de vlag van de Nextel groep

JOJO Systems uit Opglabbeek vaart verder onder de vlag van  de Nextel groep

De broers Jo en Raf Janssen hebben na meer dan 30 jaar intensief samenwerken besloten hun aandelen van JOJO Systems over te dragen.

JOJO Systems blijft zoals het was!

De verkoop was voor Jo en Raf een persoonlijke keuze. Daarnaast was de grootste bezorgdheid bij deze transactie het behouden van het team, de structuur, de activiteiten en zeker ook de naam JOJO Systems.

Het blijft hoofdzaak dat JOJO zijn gestadige groei zal handhaven. Men zal blijven investeren in kennis en de zoektocht naar de beste oplossingen en nieuwe technologieën in de markt zal blijven bestaan.

Het bedrijf zal verder geleid worden door Luc Jansen, die al meer dan 25 jaar een vaste waarde binnen JOJO betekent.

Jo en Raf laten JOJO Systems nog niet dadelijk los maar blijven het bedrijf nog een aantal jaren vanop de zijlijn volgen. Vanaf 29 april 2016 neemt Nextel nv uit Wommelgem de aandelen van JOJO Systems voor 100% over. Nextel is zeker geen vreemde partij, want deze is reeds meer dan 18 jaar de vaste partner leverancier voor de gekende telefonie-oplossingen van NEC. Nextel is één van de grootste Belgische telecomintegratoren.  Ze specialiseert zich al 18 jaar lang in de verkoop en dienstverlening van telefonie, datanetwerken en beveiliging aan bedrijven en heeft hierbij een uitzonderlijke reputatie in de markt opgebouwd.


Onze kwaliteitsmerken